Antena 3 CNN Economic Auto Audi A7 Sportback S-Line - fotografii şi detalii oficiale

Audi A7 Sportback S-Line - fotografii şi detalii oficiale

Audi A7 Sportback S-Line - fotografii şi detalii oficiale
29 Iul 2010   •   17:31

După lansarea oficială a noului Audi A7 Sportback, producătorul auto german a prezentat primele fotografii şi detalii oficiale ale celor două kituri S-Line, care vor fi disponibile pentru acest vehicul, relatează www.worldcarfans.com. Unul dintre acestea include atât finisări ale interiorului cât şi noi roţi, cel de-al doilea îmbunătăţeşte aspectul exterior al maşinii.

audia7sline20103_400

Primul kit oferă roţi din aluminiu de 9x19-inch, cu un design atrăgător, cu cinci spiţe duble. Sunt disponibile şi jante de 20 de inch. În acelaşi timp, suspensia modelului este reglată coborând maşina cu 10 mm.

audia7sline20104

La interior, şoferul beneficiază de un volan multifuncţional îmbrăcat în piele, iar scaunele, sunt de asemenea din piele neagră Alcantara. Cabina are şi inserţii din aluminiu sau lemn maro.

audia7sline20105_400

Clientul poate opta şi pentru pachetul exterior S-Line, care oferă coupe-ului fastback un aspect mai agresiv, cu o nouă bară frontală şi spoiler, spate cu difuzor de aer, şi linii laterale redesenate. De asemenea, sunt oferite evacuări cromate.

audia7sline20102

Pachetele S-Line vor fi disponibile la Audi A7 Sportback anul acesta din momentul în care maşina va sosi pe piaţa europeană.

Antena3.ro

 

 

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close