Antena 3 CNN Economic Auto Atenţie şoferi! Gropi pe Autostrada Soarelui (VIDEO)

Atenţie şoferi! Gropi pe Autostrada Soarelui (VIDEO)

Atenţie şoferi! Gropi pe Autostrada Soarelui <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Feb 2008   •   17:55
Blestemul gropilor îi urmăreşte pe şoferi până şi pe autostrăzi. Daca circulaţi spre Bucureşti pe Autostrada soarelui, riscaţi să ramaneţi chiar şi fără roţi, în cazul în care nu vă pricepeţi la ocolit de gropi. Deşi a costat zeci de milioane de euro şi are doar un an şi jumătate vechime, pe Autostrada Soarelui au apărut foarte multe gropi. Şoferii sunt obligaţi de câteva zile să facă un adevărat slalom printre gropile de pe tronsoul Drajna-Feteşti.

Denivelările se afla între km 140 şi 141 în dreptul localităţii Feteşti, iar şoferii sunt atentionaţi prin semnale luminoase şi indicatoare de reducere a vitezei. Şi denivelările care se întind pe toată banda de mers fac probleme şoferilor.

Acestea au fost semnalizate abia joi. Până atunci, cei care au trecut pe acolo şi nu au apucat să reducă viteza s-au ales cu o zdruncinatură pe cinste şi autoturismul avariat.

Lucrările de reparaţie a carosabilului au început vineri dimneaţă, iar traficul a fost restricţionat pe o singură bandă -

Tronsonul Drajna-Fetesti a costat aproape 100 de milioane de euro şi face parte din Coridorul IV Pan-European, coridor care traversează teritoriul Romaniei de la vest la est pe direcţia Nădlac-Constanţa.

Antena 3

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close