Antena 3 CNN Economic Auto Așa arată noul Mercedes SL. Imaginile oficiale apar pe net

Așa arată noul Mercedes SL. Imaginile oficiale apar pe net

Așa arată noul Mercedes SL. Imaginile oficiale apar pe net
Foto: GermanCarForum.com
14 Dec 2011   •   10:18

Dupa ce ieri, au apărut în presa de specialitate imagini cu noul Mercedes-Benz SL, sub forma unei broșuri, miercuri, același GermanCarForum.com a publicat fotografii mult mai clare, cele oficiale, dar care nu au fost încă făcute publice de compania germană.



Mașina are un design reușit, însă se aseamănă foarte bine cu noul SLK. Inginerii de la Mercedes au muncit din greu pentru a reduce greutatea modelului, roadster-ul fiind construit din aluminiu, urmând să cântărească cu 140 de kilograme mai puțin decât actualul model, potrivit Worldcarfans.com.



De asemenea, producătorul german de automobile a spus în trecut că noul SL este cu 20% mai rigid decât predecesorul său, iar consumul de combustibil este mai mic cu 30 de procente.



În plus, noul SL va veni și cu câteva ”bunătăți” tehnologice, precum Magic Vision Control, un sistem care integrează dozele ce aruncă apă pe parbriz în ștergătoare, astfel încât pasagerii nu sunt udați dacă mașina are capota coborâtă. Mercedes a montat și un nou sistem audio, Front Bass, cu două subwoofere amplasate în zona picioarelor pentru o mai bună calitate a sunetului.



×
Subiecte în articol: mercedes benz
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close