Antena 3 CNN Economic Auto Sub 7 grade Celsius afară? Treci pe anvelope de iarnă!

Sub 7 grade Celsius afară? Treci pe anvelope de iarnă!

Așa cum scoți hainele groase din dulap în sezonul rece, așa trebuie să-ți schimbi și anvelopele mașinii și să alegi unele dezvoltate special pentru condițiile de iarnă. Pentru siguranța ta și a familiei tale.

o_1eo20lc651umj151r3v83p6j15b.jpg
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   12:15

Ca șofer, unul dintre lucrurile de care trebuie să ții cont în această perioadă, când temperaturile încep să scadă, este să schimbi anvelopele de vară cu anvelope de iarna. Acestea sunt dezvoltate special pentru a oferi maximum de performanțe la temperaturi de sub 7°C, în condiții de iarnă, pe suprafețe ude sau acoperite de zăpadă și gheață.

Pentru că siguranța este întotdeauna pe primul loc, specialiștii de la Anvelope.ro recomandă anvelopele de iarnă Davanti. Concepute și dezvoltate de inginerii din Marea Britanie, într-una dintre uzinele cele mai avansate tehnologic din lume, gama de anvelope de iarnă Wintoura de la Davanti este compusă din 4 modele: Davanti Wintoura, Davanti Wintoura Plus, Davanti Wintoura SUV și Davanti Wintoura VAN.

Pentru a dezvolta gama de anvelope de iarnă Wintoura, inginerii Davanti au testat noile pneuri la centrul de testare de la Cercul Polar din regiunea Laponia, în Finlanda. Test World este cel mai mare centru global pentru testarea și dezvoltarea anvelopelor de iarnă. Aici se găsesc cele mai dificile condiții pe tot parcursul anului, care solicită la maximum pneurile.

Pentru ca tu să te simți în siguranță, gama de anvelope Davanti Wintoura a fost testată în condiții de iarnă extremă și asigură o manevrabilitate excelentă a mașinii în condiții de carosabil ud și acoperit cu zăpadă. Anvelopele de iarnă au un grad mare de dispersare a apei și zloatei de pe carosabil și se comportă excelent la frânare, asigurând în același timp și un grad mare de confort pentru șofer și pasageri. În plus, aceste anvelope contribuie eficient și la reducerea consumului de combustibil.

După un proces îndelungat de testare, cele 4 modele din gama de anvelope de iarnă Davanti corespund nevoilor celor mai exigenți șoferi și oferă un plus de siguranță în condiții de iarnă.

Davanti Wintoura a fost conceput pentru modelele compacte și are un profil direcțional foarte performant pe zăpadă și gheață, oferind siguranță, stabilitate și confort.

Anvelopa Davanti Wintoura Plus a fost dezvoltată pentru modele din clasa medie și mare, dar și pentru cele sport, și are un profil asimetric UHP al benzii de rulare. Siguranță, confort, performanță sunt cuvintele care definesc această anvelopă dedicată vehiculelor de înaltă performanță.

Anvelopa Davanti Wintoura SUV asigură o călătorie sigură în condiții de iarnă pentru modelele din categoriile SUV și crossover. Cu o bandă de rulare direcțională, proiectată special pentru această categorie de vehicule, asigură o tracțiune maximă, stabilitate optimă și confort la rularea on-road, indiferent de condiții.

Anvelopele Davanti Wintoura VAN, cu un profil simetric optimizat al benzii de rulare, au fost gândite pentru șoferii de vehicule comerciale care trebuie să conducă indiferent de condițiile de drum, oferind o tracțiune ridicată și performanțe bune la frânare, chiar și în condiții severe de iarnă.

Dacă mai era nevoie de ceva pentru a te convinge, Anvelope.ro, importatorul exclusiv al anvelopelor Davanti în România, îți oferă garanție până la limita de uzură de 1,6 mm. Astfel pe toată durata de utilizare a acestora, orice defect de producție apărut poate fi constatat, urmând a se înlocui produsul sau rambursa contravaloarea acestuia, în funcție de uzură.

În plus, poți comanda anvelopele dorite direct pe site-ul Anvelope.ro și acestea ajung direct la tine acasă în cel mai scurt timp.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close