Antena 3 CNN Economic Auto Alfa Romeo 8C Spider, un supercar pursânge de colecţie, va putea fi admirată în România (FOTO)

Alfa Romeo 8C Spider, un supercar pursânge de colecţie, va putea fi admirată în România (FOTO)

Alfa Romeo 8C Spider, un supercar pursânge de colecţie, va putea fi admirată în România (FOTO)
08 Mar 2010   •   16:33

România se va număra printre puţinele ţări din lume în care va fi comercializat unul dintre cele mai exclusiviste autoturisme Alfa Romeo produse vreodată. Este vorba despre Alfa 8C Spider, versiunea cabrio a nu mai puţin celebrei Alfa 8C Competizione, o maşina produsă în doar 500 de unităţi şi dedicată colecţionarilor.

8C Spider este un supercar pursânge şi este considerată de foarte mulţi drept cea mai frumoasă maşină a zilelor noastre. 8C Spider desăvârşeşte trio-ul decapotabilelor italiene spectaculoase, deschis de Giulietta Spider a anilor ?50 şi de celebra Duetto condusă de Dustin Hoffman în filmul The Graduate in 1967, şi marchează centenarul mărcii italiene, sărbătorit anul acesta.

Pentru a sublinia şi mai mult caracterul exclusivist al modelului şi pentru a confirma autenticitatea unui astfel de obiect de colecţie, casa din Milano a ales să inscripţioneze plăcuţele de înmatriculare ale fiecărui exemplar. În noul showroom al mărcii, din cadrul City Gate Bucureşti, va fi prezentat modelul cu numărul 150, în versiunea de culoare Rosso Competizione. Modelul are un propulsor V8 de 4.7 litri, ce dezvoltă 450 CP, şi cutie automată în 6 trepte. Alfa 8C Spider atinge 100 km/h în 4,4 secunde.



Preţul stabilit de producător este de aproximativ 220.000 Euro, cu taxe incluse.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close