Antena 3 CNN Economic Auto Adunaţii Copăceni. Şosea de patru kilometri, inaugurată la doi ani de la începerea lucrărilor

Adunaţii Copăceni. Şosea de patru kilometri, inaugurată la doi ani de la începerea lucrărilor

Adunaţii Copăceni. Şosea de patru kilometri, inaugurată la doi ani de la începerea lucrărilor
12 Noi 2009   •   13:43

O şosea de patru kilometri, care ocoleşte localitatea ilfoveană Adunaţii Copaceni, a fost, în sfârşit, inaungurată. La aproape doi ani de la începerea lucrărilor, panglica a fost tăiată de premierul demis Emil Boc şi ministrul demis al Transporturilor Radu Berceanu. Dincolo de festivismul politicienilor, cei care se bucură sunt sătenii din Adunaţii Copăceni ale căror case nu vor mai fi afectate de camioanele de mare tonaj care tranzitează localitatea.

Construirea centurii ocolitoare din Adunaţii Copăceni şi reabilitarea drumului existent în localitate, adică aproape nouă kilometri au început în ianuarie anul trecut. Cea mai scurtă centură din România a fost gândită să mute traficul greu de mărfuri care afecta casele localnicilor din Adunaţii Copăceni în afara localităţii.

Lucrarea, începută în timpul guvernului Tăriceanu, a fost inaugurată de premierul demis Emil Boc. Patru kilometri de centură cu profil de autostradă şi reabilitarea a încă patru kilometri de drum naţional au costat aproape nouă milioane de euro. Trei sferuri din bani sunt fonduri date de Uniunea Europeană României în perioada de pre-aderare.



Antena 3

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close