Antena 3 CNN Economic Auto Accident rutier la Arad din cauza semnalizării necorespunzătoare a lucrărilor de pe şosea

Accident rutier la Arad din cauza semnalizării necorespunzătoare a lucrărilor de pe şosea

Accident rutier la Arad din cauza semnalizării necorespunzătoare a lucrărilor de pe şosea
10 Sep 2008   •   09:29

Patru oameni au fost răniti marţi seară, în centrul Aradului, unde şoferul unui autoturism de teren nu a observat la timp lucrările de reparaţii ale unor linii de tramvai. Încercând să le evite, acesta a plonjat practic cu maşina peste o Dacie şi a lovit un tânăr aflat pe un moped. Martorii spun că de vină ar fi muncitorii care nu au semnalizat corect lucrările.

Accidentul a avut loc pe podul care leagă centrul Aradului de soseaua de centură a oraşului. Maşina cu numere de Austria a zburat zeci de metri peste liniile de tramvai şi a căzut cu roţile în sus peste un alt autoturism care circula regulamentar. Maşinile s-au oprit apoi in parapetul podului. În accident a fost implicat şi conducătorul unui moped.

Şoferii aflaţi în trafic dau vina pe muncitori, care nu au semnalizat corespunzător lucrările la liniile de tramvai. În urma accidentului, trei bărbati şi o femeie au ajuns la spital cu răni grave. Circulatia dinspre centrul Aradului spre soseaua care duce spre Oradea a fost blocată aproape o oră.

Antena3

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close