Antena 3 CNN Economic Auto 15 motociclişti au blocat o intersecţie din Capitală

15 motociclişti au blocat o intersecţie din Capitală

15 motociclişti au blocat o intersecţie din Capitală
28 Iun 2007   •   18:51

15 motociclişti şi un şofer agresiv! De atât e nevoie pentru a bulversa traficul într-o intersecţie mare. "Distracţia" nu durează mult, dar haosul ce urmează nu poate fi gestionat nici măcar de poliţie şi s-ar putea termina cu o tragedie. O astfel de scenă a fost surprinsă miercuri seară de camerele de supraveghere instalate într-o piaţă din Capitală.

Puţin înainte de ora 17.00 în intersecţia din Piata Moghioroş maşinile aşteaptă la semafor să se facă verde. Din senin, apar 15 motocilcişti. Se aşează în câte un colţ al intersecţiei, astfel încât nimeni să nu mai treacă. Şi începe distracţia. Actorul principal - şoferul unui bolid, cel mai probabil pregătit pentru curse. Martorii povestesc că totul a fost repede observat de un poliţist de la circulaţie.

Minute bune, circulaţia a fost blocată în Piaţa Moghioroş. Semafoarele şi-au schimbat de mai multe ori culoarea până când traficul a reintrat în normal. De această dată nimeni nu a fost rănit şi nicio maşină, lovită. Locuitorii din zonă spun însă că distracţia vitezomanilor se repetă destul de des şi s-ar putea termina dramatic.

INTERSECŢIE BLOCATĂ DE MOTOCICLIŞTI

Observator

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close