Antena 3 CNN Economic Aeroportul din România care şi-a premiat pasagerul cu numărul 2 milioane în anul 2024

Aeroportul din România care şi-a premiat pasagerul cu numărul 2 milioane în anul 2024

aeroport international cluj- facebook
Pasagerul cu numărul 2 milioane a fost anunţat încă din avion că biletul său are un număr special şi că va fi sărbătorit atunci când va ateriza pe aeroport. Sursa foto: Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
de Claudia Popovici    |    27 Aug 2024   •   01:24

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca a sărbătorit pentru a şasea oară în istoria sa pasagerul cu numărul 2 milioane. Acesta a fost anunţat încă din avion că biletul său are un număr special şi că va fi sărbătorit atunci când va ateriza pe aeroportul din Cluj. 

Aeroportul a înregistrat pentru prima dată în istoria sa două milioane de pasageri în anul 2017, iar în următorii doi ani au mai fost organizate evenimente pentru sărbătorirea pasagerului cu acest număr. Din cauza pandemiei, însă, nu a mai fost atinsă borna de 2 milioane până în anul 2023.

 „Două milioane de pasageri, a şasea a oară două milioane de pasageri pe aeroportul internaţional Cluj. Bineînţeles că vom depăşi şi în acest an pragul de 3 milioane, dar şi 2 milioane este un reper foarte important", a spus David Ciceo – director aeroport Avram Iancu Cluj.

Pasagerul norocos a primit de la compania aeriană un voucher în valoare de 100 de euro, pe care îl poate folosi timp de un an de zile pentru orice zbor al companiei.

„A fost o surpriză foarte plăcută pentru noi. Am fost anunţaţi abia la bord, după ce avionul a decolat. Zburăm des cu Wizz, folosim aeroportul din Cluj pentru că suntem clujeni şi vă dorim să ajungeţi la pasagerul cu numărul 5 milioane", a spus pasagerul norocos. 

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj oferă, în prezent, zboruri către 45 de destinaţii din 20 de țări din Europa şi Orientul Mijlociu, precum şi zboruri charter spre cele mai importante destinații turistice ale fiecărui sezon. 

×
Citește mai multe din Economic
» Vezi toate știrile din Economic
Cele mai noi știri
Parteneri
x close