Antena 3 CNN Români care dezvoltă România România, pe harta lumii, prin standarde internaționale de ospitalitate

România, pe harta lumii, prin standarde internaționale de ospitalitate

I.D.
3 minute de citit Publicat la 07:01 17 Dec 2024 Modificat la 07:01 17 Dec 2024
Urmează să se redeschidă peste câteva luni un loc emblematic pentru România. FOTO: Getty Images
Urmează să se redeschidă peste câteva luni un loc emblematic pentru România. FOTO: Getty Images

În centrul Bucureștiului, pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Urmează să se redeschidă peste câteva luni un loc emblematic pentru România: Grand Hotel du Boulevard de pe Bulevardul Regina Elisabeta. Va deveni Corinthia Bucharest, primul hotel boutique ultra luxury din România.

Christophe Chamboncel, Director Executiv al NIRO Investment Group: „Aceasta este practic perla noastră, comoara noastră ascunsă. Am redat orașului un monument istoric care a fost primul hotel din București, construit în 1867. La acea vreme era unic, a fost primul hotel din țară dotat cu ascensor, iluminat electric și apă curentă în camere.”

Aici suntem în faimoasa sală de bal, transformată cu mare atentie la detalii, într-un restaurant de fine dinning. 

Christophe Chamboncel, Director Executiv al NIRO Investment Group: „Tot ce se vede aici a trebuit retușat și readus la starea inițială, cu actualizări moderne, dar fără a exagera.”

Suitele împodobite de tapiserii pictate manual, materiale și elemente de design aduse din toată Europa și din lume sunt pregătite de oaspeți.

Christophe Chamboncel, Director Executiv al NIRO Investment Group: „România nu are un hotel de acest calibru, care să fie livrat în următoarele două luni, indiferent că vorbim din punct de vedere al serviciilor, al calității sau al materialelor folosite în interior. Totul a fost realizat respectând întocmai tradiția și evident moștenirea pe care am readus-o în circuit.”

De aici, din inima capitalei, începe transformarea Bucureștiului într-o destinație de lux pentru turiștii internaționali. Iar schimbarea străbate orașul până la nord. Într-o zonă care se dezvoltă cu viteză uimitoare, un viitor hub regional cu potențial economic remarcabil, este ridicat hotelul construit sub brandul premium Swissôtel, care va fi operat de Accor, cel mai mare grup hotelier european. 

Christophe Chamboncel, Director Executiv al NIRO Investment Group: „Vom oferi o varietate de activități, inclusiv servicii de food&beverage, dar și facilități de ultimă generație, precum săli de întâlniri și conferințe.”

Aici, la etajul 23 al celui mai înalt hotel din București, oaspeții se vor bucura de eleganță și rafinament într-unul dintre cele mai sofisticate restaurante din țară.

Christophe Chamboncel, Director Executiv al NIRO Investment Group: “Ne aflăm chiar pe terasa hotelului. Suntem foarte mândri să vă arătăm acest spațiu, deoarece va deveni un loc renumit și la modă.”

Sunt 5 ani de când Christophe Chamboncel a ales România.

Christophe Chamboncel, Director Executiv al NIRO Investment Group: „Este un motiv întemeiat. Arcul de Triumf, fiind eu însumi francez.”

Dar nu e singurul motiv. E vorba de proiectele unice de ospitalitate dezvoltate în cadrul Niro Investment Group. Iar unul dintre ele, cu totul unic, duce steagul României tocmai în Maldive, într-una dintre cele mai căutate destinații exotice: primul resort de lux construit de o companie românească se dezvoltă chiar acum, de la zero, la 20 minute distanță de Male. 

Christophe Chamboncel, Director Executiv al NIRO Investment Group: „Era doar apă și a trebuit să construim.”

Ospitalitatea înseamnă a crea experiențe memorabile pentru oaspeti, a-i face să se simtă unici prin servicii de excepție. 

Christophe Chamboncel, Director Executiv al NIRO Investment Group: „Oamenii vin pentru a experimenta, pentru a descoperi orașul, locuitorii, comunitatea și tot ceea ce acest oraș, de fapt, toată România, dar, în mod special, Bucureștiul, pot oferi.”


·    Hotelul se va deschide în primăvara lui 2025.
·    Elementele de design vin din toată lumea: Italia, Spania, China, Portugalia, Franța și România.
·    Tapiseriile din suitele hotelului, sunt pictate de mână în Marea Britanie.
·    Candelabrele de cristal și marmura vin din Italia.
·    Cel mai înalt hotel construit în București, cu 23 de etaje și un restaurant rooftop.
·    Clădirea se va ridica la 86 de metri față de sol și va fi la înălțimea standardelor internaționale de ospitalitate.
·    Hotelul va avea 215 camere, săli de conferință, piscină infinity și restaurante selecte.
·    Resortul de lux din Maldive va oferi 100 de vile, construite pe 4 insule interconectate.
·    Turiștii au posibilitatea de a servi cina în fiecare seară la restaurante cu specific gastronomic distinct.

 

×
x close