Antena 3 CNN Dezvoltăm România Sustenabil Gala Dezvoltăm România Sustenabil. Sandra Stoicescu: ”Așa punem România în mișcare”

Gala Dezvoltăm România Sustenabil. Sandra Stoicescu: ”Așa punem România în mișcare”

Antena 3 CNN Sandra Stoicescu
Gala Dezvoltăm România Sustenabil. Sandra Stoicescu: ”Așa punem România în mișcare”
de Mădălina Ignat    |    18 Iun 2024   •   12:59

Schimbările climatice, poluarea, defrișările nu mai sunt doar simple teme de reflecție. Toate ne afectează și sunt tot mai aproape de noi și de copiii noștri. Iar educaţia, implicarea şi investițiile sunt mai necesare ca oricând. Despre cei care fac posibilă în România dezvoltarea durabilă şi reală s-a vorbit în campania Dezvoltăm România Sustenabil.

”Intact organizează pentru al treilea an Gala Dezvoltăm România Sustenabil. Ce înseamnă asta? Înseamnă că suntem tot mai mulți, în toată țara, care înțelegem profund cuvântul sustenabilitate. 

Ceea ce vreau să transmitem este că fiecare companie dă mai departe această ștafetă, unei alte asociații, organizații, care face ceva pentru ca lumea să fie mai bună pentru copiii noștri. 

Toate informațiile pot fi găsite în revista Dezvoltăm România Sustenabil, care este pe piață astăzi, alături de Jurnalul”, a explicat Sandra Stoicescu, director executiv Intact Media Group.

”Noi am plecat de la început de la ideea nu a recunoașterii meritelor imediate, ci a importanței acestui curent al sustenabilității înțelese profund, nu doar la nivel de obligație. Și atunci, când eu dăruiesc, sau dau mai departe o strângere de mână, o îmbrățișare, dar și acest trofeu unei companii, ea, la rândul ei, alege o asociație, o fundație, o companie mai mică, toate lucrurile acestea pun România în mișcare și într-adevăr, o dezvoltă”, a mai spus Sandra Stoicescu la Antena 3 CNN. 

×
Citește mai multe din Dezvoltăm România Sustenabil
» Vezi toate știrile din Dezvoltăm România Sustenabil
Cele mai noi știri
Parteneri
x close