Antena 3 CNN Coronavirus Mesajul dramatic al unei tinere infectate cu coronavirus, de pe patul de spital: 'Ai nevoie de plămânii tăi!'

Mesajul dramatic al unei tinere infectate cu coronavirus, de pe patul de spital: 'Ai nevoie de plămânii tăi!'

Tara Jane Langston, în vârstă de 39 de ani, din Londra avertizează oamenii trebuie să ia în serios pandemia de COVID - 19.

o_1e3q2sq5s99i8n015l816j51mdgb.jpg
de S.T.    |    19 Mar 2020   •   21:12

Tara era sănătoasă, făcea zilnic sport și nu fuma. Acum se luptă pentru viața ei după ce a fost infectată cu coronavirus.

Ea s-a filmat cu telefonul în unitatea de terapie intensivă de la Spitalul Hillingdon din vestul Londrei, rugându-i pe oameni să nu-și asume niciun risc și să stea izolați.

Tara Jane Langston a fost internată vinerea trecută și a fost testată pozitiv pentru virus duminică.

Videoclipul șocant, care a devenit viral pe rețelele de socializare, arată că nu doar persoanele în vârstă sau cele cu probleme de sănătate se pot îmbolnăvi.

„Dacă cineva încă fumează ar trebui să renunțe acum. Ai nevoie de plămânii tăi” , a spus ea.

Tara Jane Langston a fost văzută inițial de medici în urmă cu 11 zile, când a început să se simtă rău după o călătorie în Polonia, împreună cu soțul ei și cele două fiice ale lor. A mers la spital, a fost diagnosticată cu o infecție și i s-au administrat antibiotice.

Starea ei de sănătate s-a deteriorat și săptămâna trecută a mers din nou la spital, unde a fost diagnosticată cu pneumonie. A fost apoi testată pentru coronavirus și rezultatul a venit duminică. De atunci stă la terapie intensivă.

În Marea Britanie, noul coronavirus a infectat 2.695 de oameni și a ucis 137.

Sursa: Daily Mail

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close