Antena 3 CNN Coronavirus Un tânăr ținut în carantină i-a cerut unui prieten canabis și un cuțit de vânătoare, în Cluj-Napoca

Un tânăr ținut în carantină i-a cerut unui prieten canabis și un cuțit de vânătoare, în Cluj-Napoca

Un tânăr ținut într-un centru de carantină din Cluj-Napoca i-a cerut unui prieten să îi aducă canabis și un cuțit de vânătoare, însă coletul a fost interceptat și verificat de jandarmii care îi păzesc pe cei aflați în centru.

o_1e5aqnui81p8en8ppu5dqb1gmgb.jpg
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Română
07 Apr 2020   •   20:24

"În această seară, un tânăr s-a prezentat la unul dintre centrele de carantină din Cluj-Napoca, pentru a lăsa un colet destinat unui prieten. Declarația pe propria răspundere era în regulă, însă curierul părea nesigur în ceea ce privește conținutul pachetului.

Jandarmii au efectuat un control, chiar dacă nu era tocmai o livrare cu verificare, iar în colet au descoperit mai multe pachețele ce conțineau substanțe vegetale și un cuțit de vânătoare.

Această combinație nefericită a condus la întocmirea documentelor specifice pentru trafic de produse sau substanțe toxice, iar curierul de ocazie riscă pedeapsa cu închisoarea", se arată într-o postare a Jandarmeriei Române.

×
Subiecte în articol: Cluj-Napoca
Citește mai multe din Coronavirus
» Vezi toate știrile din Coronavirus
Cele mai noi știri
Parteneri
x close