Antena 3 CNN Coronavirus Primul pacient confirmat în România cu coronavirus nu poate fi trimis acasă. Raed Arafat: Trebuie să găsim o soluție!

Primul pacient confirmat în România cu coronavirus nu poate fi trimis acasă. Raed Arafat: Trebuie să găsim o soluție!

Raed Arafat susține că tânărul din Gorj, care a fost primul român confirmat cu coronavirus, nu poate fi lăsat să plece acasă pentru că întreaga sa familie este, în continuare, în izolare. 

Primul pacient confirmat în România cu coronavirus nu poate fi trimis acasă. Raed Arafat: Trebuie să găsim o soluție!
Foto: captură Antena 3
01 Mar 2020   •   16:36

Șeful DSU că gorjeanul care a ieșit negativ la ultimele două teste pentru coronavirus, este sănătos. Cu toate acestea, el nu se poate întoarce încă în familie.

„Este negativ, urmează sa fie externat, dar tocmai asta discutăm că nu se poate întoarce în rândul familiei. Aceasta este izolată și aceștia pot să dezvolte simptome în 14 zile. Trebuie să găsim o soluție pentru el, să rămână într-un loc. Este sănătos, va rămâne la spital sau la Gorj, la un hotel, dar nu în familie”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

Cel de-al doilea test al tânărului din Gorj, primul pacient confirmat în România cu noul coronavirus, a ieșit negativ sâmbătă. Primul test care a arătat că bărbatul nu mai este purtător al virusului a fost făcut vineri.

×
Subiecte în articol: coronavirus Raed Arafat
Citește mai multe din Coronavirus
» Vezi toate știrile din Coronavirus
Cele mai noi știri
Parteneri
x close