Antena 3 CNN Coronavirus Julie a fost ucisă de o formă extrem de rară de coronavirus. „Spunea că simte o durere în piept. Putea vorbi, dar obosea repede”

Julie a fost ucisă de o formă extrem de rară de coronavirus. „Spunea că simte o durere în piept. Putea vorbi, dar obosea repede”

Julie, o adolescentă de 16 ani, a murit din cauza COVID-19 la un spital de pediatrie din Paris.

Julie a fost ucisă de o formă extrem de rară de coronavirus. „Spunea că simte o durere în piept. Putea vorbi, dar obosea repede”
de S.T.    |    28 Mar 2020   •   16:43

Julie a devenit cea mai tânără pacientă care a murit în Franța, din cauza unui virus care de obicei îi afectează pe cei vulnerabili sau pe oamenii în vârstă. 

„Este insuportabil”, a spus cu suferință Sabine, mama tinerei fete.

„A fost doar o tuse. O tuse simplă și aparent ușoară s-a manifestat acum o săptămână. Mai întâi a încercat să o vindece cu sirop de tuse și inhalații. Sâmbătă, Julie a început să aibă dificultăți de respirație. Nu era așa de rău, dar avea probleme să tragă aer în piept”, a declarat mama sa.

Tusea a devenit frecventă, lucru ce a determinat-o să o ducă pe fiica sa la un control medical, luni.

Medicul de familie a remarcat o deficiență respiratorie „acceptabilă” și a decis să sune Serviciul Medical de Urgență, însă au apărut pompierii. Purtând mănuși, măști și costume de protecție, ei au transportat-o pe tânără la cel mai apropiat spital.

Sabine, mama fetei, a plecat atunci acasă și spune că a sunat la spital puțin mai târziu. I s-a spus ceva în legătură cu o tomografie. Un test pentru COVID-19 era efectuat.

Confirmată cu coronavirus, moartă după numai câteva ore

În timpul acelei nopți, alte două teste pentru COVID-19 au fost făcute. Când a venit să-și viziteze fiica, Sabine își amintește că Julie era agitată, putea vorbi, dar obosea repede. 

„Simt o durere în piept”, a spus ea.

Ultimele două teste COVID-19 erau negative, însă primul rezultat arăta că Julie are noul coronavirus.

Starea fetei s-a înrăutățit rapd și a trebuit să fie intubată.

„De la început ni s-a spus că virusul nu afectează persoanele tinere. Am crezut asta, la fel ca toată lumea”, a spus sora mai mare a lui Julie.

Adolescenta a contractat o formă severă a virusului, extrem de rară în rândul oamenilor tineri, și a murit miercuri, 25 martie 2020.

Mărturia cutremurătoare a mamei fetei decedate

×
Subiecte în articol: Julie coronavirus paris
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Bill Cobbs, actorul american cunoscut pentru rolul din „The Bodyguard”, a murit
x close