Antena 3 CNN Coronavirus Fotografia care a emoţionat mii de români în plină pandemie: "Pentru astfel de persoane și pentru copii ne mai rabdă Dumnezeu!"

Fotografia care a emoţionat mii de români în plină pandemie: "Pentru astfel de persoane și pentru copii ne mai rabdă Dumnezeu!"

O fotografie emoţionantă cu o bătrână la muncile câmpului, în plină pandemie de coronavirus, a văzut înconjurul internetului, după ce un bărbat a postat poza pe o reţea de socializare.

o_1e5s5uvfi1mqs15gini913201redb.jpg
de M.Z.    |    14 Apr 2020   •   14:09

După cum spune bărbatul, fotografia a fost făcută la Bistriţa-Năsăud, în comuna Rebişoara, iar poza cu bătrâna care are grijă de pământul ei a strâns câteva sute de like-uri.

„Doamne ajută să trecem cu bine! La auzul clopotelor care îndeamnă la rugăciune în fiecare zi la ora 12. Referitor la postare. Femeia vrea să rămână anonimă, nu are nevoie de nimic material, doar sănătate și să ne ferească Dumnezeu de această boală. Vă rog să respectați hotărârea ei cei ce-ați distribuit în numele meu”, a scris bărbatul, pe Facebook.

Una dintre persoanale care a comentat la postare spune: "Doamne, ajută-ne!! Doar pentru astfel de persoane și pentru copii ne mai îngăduie Dumnezeu!". 

În ceea ce privește muncile agricole, persoanele fizice al căror venit principal provine din astfel de activități se pot deplasa pentru efectuarea lor, indiferent de distanța față de domiciliu, dacă au asupra lor declarația pe propria răspundere completată corect.

Marţi, 14 aprilie, Grupul de Comunicare Strategică informa că în județul Bistrița-Năsăud au fost confirmate 89 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, în timp ce la nivel național au fost confirmate 6.879 de cazuri, iar 332 de persoane au decedat.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close