Antena 3 CNN Coronavirus Dezbatere despre avantajele și dezavantajele vaccinului anti COVID-19

Dezbatere despre avantajele și dezavantajele vaccinului anti COVID-19

Medicii și specialiștii români se întâlnesc mâine online, pentru a vorbi despre vaccinare, genetica din spatele vaccinului și avantajele și dezavantajele vaccinului anti Covid-19.

o_1eoki7g4p1vr2ihv1c62tfbsdub.jpg
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   17:15

Întâlnirea are loc în cadrul proiectului national ”Ziua Recunoștinței pentru Valorile Naționale”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cu această ocazie va fi organizat un seminar cu tema " Istoria microbiologiei românești și perspective asupra medicinei actuale, de la vaccinul împotriva holerei, la ingineria genetică a vaccinului de azi". Acesta va avea loc online, pe platforma FDVDR, vineri 4 decembrie, începând cu ora 15:00. Seminarul va putea fi urmărit live pe pagina de facebook a Fundației Dan Voiculescu.

Agenda discuțiilor va cuprinde o recunoaștere a meritelor medicilor valoroși ai României, de la Ion Cantacuzino și Victor Babeș la prezentul microbiologiei românești, precum și abordarea importanței cercetării științifice în microbiologie și imunologie, în contextul actual.

”Ziua Recunoștinței pentru Valorile Naționale” este un proiect al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, lansat în 2019, care are ca scop susţinerea unei redeşteptări naţionale, prin promovarea valorilor culturale şi naţionale româneşti.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close