Antena 3 CNN Coronavirus Coronavirus în mai multe fabrici de mâncare. Care e riscul transmiterii COVID prin alimente

Coronavirus în mai multe fabrici de mâncare. Care e riscul transmiterii COVID prin alimente

<1 minut de citit Publicat la 10:43 26 Mai 2020 Modificat la 10:43 26 Mai 2020
Coronavirus în mai multe fabrici de mâncare. Care e riscul transmiterii COVID prin alimente
Sursa foto: pixabay.com

Activitatea firmelor e pentru moment sistată și sediile sunt dezinfectate. Întrebarea este dacă există riscul transmiterii virusului ucigaș prin alimente.

”În acest moment românii trebuie să știe că nu există studii reale, că acest coronavirus se transmite prin intermediul coronavirusului. Dar există alte studii științifice care demonstrează că virusul se transmite prin intermediul suprafețelor.

Atenție mare! În conformitate cu aceste studii științifice, COVID se transmite și prin intermediul suprafețelor de sticlă și prin intermediul suprafețelor de metal, aluminiu, plastic, chiar și de pe mănușile chirurgicale.

Vestea bună, pentru noi toți e că aceste virusuri sunt inactivate de banalul spirt”, a declarat Constanța Popa, ordinul biochimiștilor.

×
x close