Antena 3 CNN Coronavirus Consilierul lui Donald Trump acuză China pentru pandemia de coronavirus: "Ar trebui să plătească"

Consilierul lui Donald Trump acuză China pentru pandemia de coronavirus: "Ar trebui să plătească"

Peter Navarro, consilier pe probleme comerciale al Casei Albe, acuză China că nu a dat date din timp despre infecțiile cu coronavirus, lăsându-le să se răspândească în toată lumea, deoarece dorește să câștige cursa comercială pentru a crea un vaccin.

o_1e6hivggn10n8cp77hg13kf1u4sb.jpg
Sursa foto: Hepta
22 Apr 2020   •   21:38

Unul dintre motivele pentru care poate nu ne-au dat datele pentru acest virus e că sunt în cursa pentru acest vaccin. Cred că e vorba de o cursă de afaceri, a spus Peter Navarro.

"Este vorba de laboratorul din China, de unde a apărut virusul, pe care l-au ascuns. În acea perioadă de șase săptămâni, sute de mii de cetățeni din Wuhan au putut să urce în avioane, să călătorească prin întreaga lume. Mi se pare dezgustător faptul că au luat toate măștile, mănușile, echipamentele pe care le-au găsit în lume. Tocmai de aceea, la New York sau în alte părți, nu au mai existat măști.

Și acum profită, în mod josnic, de această criză cerând pentru măști de 50 de cenți prețuri de 3-4 dolari. Nu numai că îi ucid pe americani și pe oamenii din întreaga lume, ci fac și alte lucruri rele. Mă uimește că democrații și presa națională nu și-au dat seama de aceste lucruri. Constatăm că, după cum a spus și președintele Trump, China este o amenințare. E ceva cât se poate de trist. În orice caz, cred că China ar trebui să plătească", a spus consilierul Casei Albe într-un interviu pentru Fox News.

Consilierul lui Donald Trump acuză China pentru pandemia de coronavirus: "Ar trebui să plătească"

×
Subiecte în articol: coronavirus Donald Trump peter navarro
Citește mai multe din Coronavirus
» Vezi toate știrile din Coronavirus
Cele mai noi știri
Parteneri
x close