Antena 3 CNN Conținut plătit Trucuri simple pentru amenajarea holului: transformă-ți spațiul de intrare într-o zonă primitoare

Trucuri simple pentru amenajarea holului: transformă-ți spațiul de intrare într-o zonă primitoare

hol intrare
Un hol bine organizat și primitor va face o impresie pozitivă. Sursă foto: thehome.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2024   •   15:06

Primul spațiu cu care ai contact în momentul în care intri într-o locuință este holul. Acesta este și unul dintre motivele pentru care este recomandat să acorzi atenție detaliilor legate de amenajarea lui, având în vedere că un hol bine organizat și primitor va face o impresie pozitivă și are puterea de a seta tonul întregii locuințe.

Pantofar: soluție perfectă pentru organizarea încălțămintei

Nu poți menține ordinea în hol fără un pantofar care nu doar că ajută la organizarea încălțămintei, dar și protejează pantofii de deteriorare și păstrează spațiul curat. Pentru un aer modern al locuinței este de preferat să alegi un pantofar compact și elegant, care să se potrivească cu designul interior al casei tale. Optează pentru un model clasic din lemn sau pentru un model minimalist, cu accente moderne, în funcție de stilul locuinței. 

Banchete: confort și funcționalitate în holul casei

Nu este vorba despre un simplu obiect decorativ, ci despre unul extrem de practic. Folosirea unei banchete pentru amenajarea holului oferă confort – te poți așeza în timp ce îți pui sau scoți pantofii, respectiv un plus de funcționalitate în organizare – dacă optezi pentru un model cu spațiu de depozitare integrat, vei avea un loc suplimentar pentru accesorii sau încălțăminte. 

Optează pentru banchete tapițate sau pentru banchete realizate din materiale luxoase. Cele din lemn masiv vor adăuga un aer rustic și cald holului tău.

Cuier: ordonat și la îndemână

Un hol va fi mai bine organizat când dispui de un cuier potrivit. Un model de perete sau unul pe suport, oricare dintre acestea ar trebui să fie suficient de spațios pentru a organiza hainele și accesoriile zilnice ale tuturor membrilor familiei. Modelele moderne au un design minimalist, iar cele clasice pot fi din fier forjat sau lemn. 

Cum alegi mobilierul potrivit - The Home soluții flexibile

În alegerile pe care le faci, ține cont de faptul că mobilierul potrivit pentru hol va maximiza spațiul și va crea un spațiu primitor. În acest sens, este recomandat să optezi pentru mobilier multifuncțional și să te asiguri că fiecare piesă are un rol bine definit. The Home vine cu numeroase soluții - produse de calitate, ce se evidențiază prin design modern, materiale prietenoase, structuri inteligent realizate pentru a optimiza întregul spațiu.

Asigură-te și că holul este bine iluminat, folosind corpuri de iluminat care să completeze designul interior și adaugă covorașe, tablouri sau plante pentru a crea o atmosferă primitoare și personalizată. Optează pentru culori deschise și neutre pentru a crea un spațiu luminos și aerisit.

Cu ajutorul acestora, îți poți transforma holul într-o zonă primitoare și funcțională, într-un spațiu care să impresioneze încă de la prima vedere

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close