Antena 3 CNN Conținut plătit TOP cumpărături făcute de români în prima parte a anului

TOP cumpărături făcute de români în prima parte a anului

Încă de la începutul anului începem să ne gândim la vară și la faptul că vom pleca în diferite vacanțe unde ne vom bucura de soare și de apă.

top cumparaturi facute de romani in prima parte a anului
TOP cumpărături făcute de români în prima parte a anului Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Apr 2022   •   17:05

 Însă, din cauza standardelor impuse de societate, unii dintre noi cred cu tărie că trebuie să aibă foarte puține kg pentru a purta un costum de baie. Deși este un gând destul de greșit, are și părțile sale pozitive deoarece mișcarea și sportul nu au niciun efect negativ asupra noastră. 

Dacă dorești să-ți tonifiezi corpul, însă nu ai suficient timp de sală zilnic sau de un program cardio complet, noi îți recomandăm o banda de alergat care te-ar putea ajuta să îți îndeplinești obiectivele fizice. 

În ce constă topul celor mai cumpărate produse la început de ani de către români?

După cum am menționat mai sus, banda de alergat și accesoriile pentru sport se află în acest top, însă lista continuă. 

Datorită curățeniei de primăvară, diferite soluții și accesorii de curățare se află și ele în top lângă orice accesoriu pentru o locuință. 

Un alt accesoriu pentru mașină cumpărat atât în rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor sunt cauciucurile. Datorită faptului că vremea începe să se încălzească ușor, cauciucurile de iarnă trebuie înlocuite cu cele de vară, pentru o vreme călduroasă și drumuri uscate. 

Avantajele achiziționării unei benzi de alergat

Achiziționarea și deținerea unei benzi de alergat aduce o întreagă listă de avantaje. Iată o parte dintre ele pentru a te convinge de ce o bandă de alergat este benefică pentru tine:

  • Poți pierde kilogramele în plus foarte ușor deoarece un program de cardio pe banda de alergat poate arde o mulțime de calorii, fapt care va duce inevitabil la pierderea în greutate;
  • Sănătatea ta cardiovasculară este îmbunătățită. Benzile de alergat oferă un antrenament cardiovascular excelent și contribuie semnificativ la îmbunătățirea sănătății inimii. Exercițiile cardio ajută, de asemenea, la scăderea colesterolului rău și la creșterea colesterolului bun;
  • Tonusul muscular este și el îmbunătățit la rândul său. Alergarea sau chiar mersul pe banda de alergare îți întărește și tonifică mușchii, iar utilizarea funcției de înclinare te va ajuta sa îți tonifici și mai mult picioarele;
  • Iar nu în ultimul rând, economisești bani. Într-adevăr, banda poate fi puțin piperată la preț la început, însă scutești atât banii dați pe drumul până la sală, cât și banii dați pe abonament sau poate chiar și pe antrenor. 

Așadar, pe baza aspectelor precizate mai sus reiese faptul că, atunci când vrei să te apuci serios de mișcare însă nu ai suficient timp sau chef de sală, banda de alergat este răspunsul ideal pe care îl căutai. 

De ce trebuie schimbate anvelopele în funcție de sezon?

În sezonul cald, nu poți să călătorești cu anvelope de iarnă, deoarece aderența nu va fi corectă. Când este timpul să treceți de la anvelopele de iarnă la anvelopele de vară, ne așteptăm să alegeți cauciucuri de vară din dintr-o gamă și să vă asigurați confortul și siguranța la conducere pe drum.

×
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close