Antena 3 CNN Conținut plătit Team building la munte pentru o echipă mereu la înălțime

Team building la munte pentru o echipă mereu la înălțime

O echipă devine cu adevărat performantă în momentul în care confirmă ideea că un grup trebuie să fie mai valoros decât totalitatea membrilor săi, luați separat.

team building la munte pentru o echipa mereu la inaltime
Team building la munte pentru o echipă mereu la înălțime
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2023   •   14:30

Nu este ușor să închegi un colectiv, însă, atunci când reușești, performanța veritabilă se află la îndemână, indiferent de domeniul de activitate.

Un team building la munte, desfășurat într-un cadru natural fabulos, permite îmbunătățirea comunicării și un plus de coeziune, ajută la gestionarea conflictelor și promovează încrederea reciprocă între colegi. Ei sunt puși în contexte cu totul diferite de cele de la birou, ceea ce le permite să fie creativi și să își manifeste laturi ale personalități care, de regulă, rămân neexplorate.

Iată câteva exemple de team building la munte organizate de Brightway®, cu o experiență de două decenii în conceperea și organizarea de training-uri, cursuri, simulări de business, team building-uri și workshop-uri. În toată această perioadă, colaborarea cu unele dintre cele mai prestigioase companii românești a oferit, constant, rezultate excelente.

Senses – percepe lumea corect și vei simți apropierea succesului!

Acest team building la munte unic în România își propune trezirea fiecăruia dintre cele cinci simțuri ce reprezintă instrumentele fundamentale pe care le avem la dispoziție pentru cunoașterea lumii: mirosul, gustul, văzul, pipăitul și auzul.

Pe parcursul activităților desfășurate, fiecare simț este activat și dezactivat, prin diferite probe, până când ajunge să fie conștientizat foarte bine și folosit la potențialul pe care îl merită. Unele exerciții au, în paralel, meritul de a permite conștientizarea temerilor personale, îndeosebi a fricii de schimbare. Iar conștientizarea reprezintă primul pas spre rezolvarea problemelor.

Membrii echipei experimentează în comun, datorită activităților special concepute în acest scop, trăiri și senzații noi, ceea ce creează conexiuni la un nivel imposibil de atins mai înainte, prin intermediul sarcinilor dintr-o zi normală de lucru.

Se ajunge la înțelegerea deplină a valorii fiecărei resurse avute la dispoziție, precum și a problemelor pe care le poate genera lipsa ei. Momentele de introspecție conduc la dezvoltare personală, dar și la creșterea capacității de a contribui la succesului grupului în ansamblu.

Team Spirit – încrederea și atitudinea creează viitorul!

Acest team building la munte este plin de dinamism și distracție, constând în organizarea în același timp a mai multor jocuri de echipă. În funcție de mărimea grupului, se desfășoară simultan între 2 și 10 jocuri interactive, care testează și dezvoltă abilitățile de comunicare, răbdarea, încrederea și capacitatea de a prelua comenzi și de a le duce la îndeplinire în modul cel mai eficient.

Pe parcursul zilelor de activități, resimțite de fapt ca o distracție în toată regula, sunt conștientizate principalele blocaje de comunicare și se găsesc soluții pentru depășirea lor. Datorită tipului nou de interacțiuni stabilite în afara programului de lucru, într-un cadru natural impresionant, se creează amintiri comune cu colegii, cu impact pozitiv pe termen lung asupra colaborării ulterioare.

Folosirea creativității fiecărui membru al echipei pentru a câștiga competiții și pentru a atinge un obiectiv comun devine o obișnuință, care va fi transferată și la sarcinile de lucru obișnuite.

Un team building la munte reprezintă impulsul de care o echipă are nevoie pentru a se manifesta la întregul său potențial!

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close