Antena 3 CNN Conținut plătit Știi direcția, dar ai și instrumentele pentru a ajunge acolo? O firmă de training te va ajuta

Știi direcția, dar ai și instrumentele pentru a ajunge acolo? O firmă de training te va ajuta

Fixarea unor obiective clare reprezintă o etapă decisivă și absolut necesară pentru fiecare persoană care își dorește să aibă o evoluție semnificativă pe plan profesional și personal.

stii directia dar ai si instrumentele pentru a ajunge acolo o firma de training te va ajuta
Știi direcția, dar ai și instrumentele pentru a ajunge acolo? O firmă de training te va ajuta
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2023   •   12:45

În momentul în care știi ce vrei, capeți o motivație suplimentară și o direcție de acțiune.

Însă enunțarea intenției nu este suficientă, ci vei avea nevoie și de instrumentele de lucru potrivite pentru a-ți atinge idealul. Pentru a-ți defini cât mai bine traseul și modul de comportament, poți să beneficiezi de ajutorul echipei Brightway®, care gândește, creează și pune în aplicare, de două decenii, programe de dezvoltare personală și profesională. Iată câteva dintre cele mai folositoare cursuri oferite de această firmă de training!

Time Management, pentru o folosire optimă a celei mai importante resurse

Cu toții avem la dispoziție același timp: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și 365 sau 366 de zile pe an. Folosim însă aceste perioade într-un mod foarte diferit, care de multe ori se dovedește decisiv în atingerea obiectivelor stabilite sau, dimpotrivă, impresia că rămân inabordabile.

Cursul de management al timpului este organizat de firma de training Brightway sub forma unei simulări interactive, pe parcursul căreia participanții devin conștienți de obiceiurile neproductive existente atât la nivel individual, cât și organizațional, și se antrenează pentru aplicarea unor instrumente ce au ca efect creșterea productivității.

Cursanții primesc instrumentele necesare pentru a diminua întreruperile și așa-numiții „timpi morți“ din activitatea de zi cu zi. În plus, ajung la conștientizarea modului în care pot crea echilibrul mult-dorit între viața personală și cea profesională, cei doi piloni esențiali pentru succesul fiecărei persoane.

Managementul stresului – un atu esențial, în societatea actuală

Ca urmare a modului în care s-a dezvoltat societatea, schimbările se succed rapid, astfel încât mai există prea puține repere stabile. Pornind de aici, s-a ajuns la un nivel al stresului incomparabil mai mare decât cel cu care se confruntau oamenii în urmă cu câteva decenii.

Firma de training a organizat acest curs special pentru a face față nivelului sporit de stres. Este vorba despre un antrenament practic datorită căruia participanții înțeleg mecanismele de funcționare a creierului și învață să identifice factorii de stres interni și externi. Pornind de aici, se ajunge la crearea unei vieți echilibrate, prin folosirea tehnicilor potrivite de gestionare a emoțiilor.

Curs de Inteligență emoțională

Emoțiile reprezintă combustibilul care alimentează fiecare comportament uman. Firma de training organizează acest curs pornind de la cercetări din psihologie, medicină, biologie și neuroștiință, care cad de acord asupra faptului că un nivel înalt de conștientizare a emoțiilor și generarea reacțiilor potrivite reprezintă un element definitoriu atât pentru echilibrul interior, cât și pentru relații armonioase cu cei din jur.

Participanții dobândesc cunoștințe foarte utile, precum capacitatea de a diferenția emoțiile autentice de așa-numitele emoții-mască. Ei află tehnici care le permit să comunice asertiv chiar și în situații delicate și să construiască relații durabile, de încredere reciprocă, inclusiv cu persoane care uneori au comportamente neconstructive.

Cu fiecare dintre aceste etape de pregătire, firma de training te ajută să înaintezi hotărât pe drumul spre succesul final! Încearcă și tu!

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close