Antena 3 CNN Conținut plătit Românii se pregătesc de iarnă cu ofertele de Black Friday! TOP 3 achiziții făcute în această perioadă 

Românii se pregătesc de iarnă cu ofertele de Black Friday! TOP 3 achiziții făcute în această perioadă 

peisaj de iarna
FOTO: Pexels
de I.D.    |    11 Oct 2024   •   11:22

Black Friday este perioada perfectă pentru a te pregăti cât mai bine pentru iarnă. Astfel, în această perioadă există o gamă variată de lucruri importante pe care le poți achiziționa la un preț redus. Spre exemplu, dacă deții o mașină, acesta e momentul oportun pentru a face rost de mai multe lucruri esențiale pentru perioada care urmează, iar noi o să-ți oferim câteva idei de bază.

Iată cele mai bune achiziții pe care românii le fac de Black Friday, pentru a se pregăti cât mai bine pentru iarnă, dar și pentru perioada care urmează:

1. Anvelope de iarnă

Fără îndoială, anvelopele de iarnă sunt printre cele mai cumpărate produse de Black Friday de către toți românii care dețin autovehicule și nu-și doresc ca frigul să-i ia pe nepregătite. În sezonul rece, condițiile meteorologice se pot schimba destul de drastic de la o zi, la alta, motiv pentru care trebuie să pui mereu siguranța pe primul loc. Ele sunt special concepute pentru a face față temperaturilor scăzute, înghețului și suprafețelor alunecoase, oferind o aderență perfectă pe toate lunile geroase. Astfel, chiar dacă acestea pot fi destul de costisitoare în cazul în care alegi să le cumperi cu câteva zile înainte de instalarea oficială a iernii, Vinerea Neagră îți oferă oportunitatea perfectă de a le prinde la super discounturi.

2. Anvelope all season 

Mai mult, există foarte multe persoane care optează și pentru anvelopele all season, datorită versatilității pe care acestea le oferă. Ele sunt extrem de utile în cazul în care nu îți dorești să schimbi cauciucurile în fiecare sezon, mai ales dacă locuiești în anumite zone în care iernile nu sunt extrem de severe. Așadar, dacă te tentează această achiziție, urmărește neapărat Black Friday 2024 la E-roti, care se va desfășura în luna noiembrie, pe durata mai multor zile. În plus, vor exista discounturi de până la 20% la multe categorii de produse, motiv pentru care trebuie să fii cu ochii pe site. Cele mai cerute obiecte se pot epuiza rapid, deci este important să te gândești din timp care sunt nevoile tale.

3. Anvelope de vară

Nu în ultimul rând, chiar dacă acum iarna bate la ușă, mulți șoferi români încep să își cumpere deja și anvelopele de vară de Black Friday. În cazul în care te întrebi de ce, motivul este simplu. Prețurile acestora pot fi mai mici în această perioadă, motiv pentru care poți face o investiție inteligentă pentru anul următor, dacă alegi și tu să le pui în coșul de cumpărături acum. Ai nevoie doar de un loc de depozitare și, astfel, ai scăpat de o grijă destul de mare pentru anul viitor, cu un buget redus.

În concluzie, există mai multe achiziții pe care românii le fac de Black Friday, iar cei care dețin un autoturism nu ratează ocazia pentru a-și face acum stocul anvelopelor necesare pentru toate sezoanele. Tu ce cumpărături te-ai gândit să faci de Vinerea Neagră pentru mașina ta?

×
Subiecte în articol: Black Friday anvelope
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close