Antena 3 CNN Conținut plătit Reţeaua ta de frumuseţe: TR Doctors, platforma globală numărul 1 pentru estetică

Reţeaua ta de frumuseţe: TR Doctors, platforma globală numărul 1 pentru estetică

Frumuseţea îţi este astăzi la îndemână! Clinicile estetice de top din lumea întreagă se reunesc sub numele TR Doctors, un concept global unic, care revoluţionează modul în care pacientul primeşte tratamentele căutate. Reţeaua este exclusivistă, astfel că
Răzvan Vasilas, co-fondator al conceptului şi creator al clinicii estetice numărul 1 din Londra, DRV Clinic. FOTO: TR Doctors
de I.D.    |    25 Oct 2024   •   12:20

Frumuseţea îţi este astăzi la îndemână! Clinicile estetice de top din lumea întreagă se reunesc sub numele TR Doctors, un concept global unic, care revoluţionează modul în care pacientul primeşte tratamentele căutate. Reţeaua este exclusivistă, astfel că doar specialiştii care respectă cele mai înalte standarde de practică şi care oferă cele mai bune rezultate pot face parte din ea.

TR Doctors, platforma globală numărul 1 pentru estetică

Echipa TR, proces riguros de selecţie

Revoluţia industriei estetice la nivel global se întâmplă acum! Reţeaua selectă TR Doctors este opera a doi pionieri în domeniul frumuseţii, doctorul Toma şi doctorul Vasilas, din dorinţa de a combina tehnologia avansată şi expertiza medicală de vârf, în beneficiul pacientului.

Credem în inovaţie şi în rolul personalizării tratamentelor, în aşa fel încât pacientul să primească ceea ce îşi doreşte, dar şi ceea ce are nevoie. În cadrul reţelei noastre îşi găsesc locul doar cei mai buni specialişti dintre cei buni. Doar un singur medic estetician din fiecare oraş poate fi selectat pentru a deveni parte din cel mai mare lanţ de clinici de înfrumuseţare din lume. TR Doctors spune deja <> în ţări importante din lumea întreagă, cum ar fi Marea Britanie, Columbia, Germania, Statele Unite sau Canada.”, declară Răzvan Vasilas, co-fondator al conceptului şi creator al clinicii estetice numărul 1 din Londra, DRV Clinic.

Lista este încă deschisă! Cine doreşte să obţină titlul de „TR Doctor” şi să facă parte din reţeaua exclusivistă,  o poate face înregistrându-se pe site-ul oficial TR Doctors, urmând să fie contactat ulterior, dacă îndeplineşte standardele stricte ale conceptului. România are deja doi reprezentanţi în echipa TR: doctorii Mohamad Delbani şi Abo El Higa Hmam au obţinut certificarea, fiind recunoscuţi pe plan naţional şi nu numai, graţie rezultatelor obţinute de-a lungul timpului în estetică. Acum ai şansa să restabileşti şi tu standardul de aur pe domeniu şi să te alături excelenţei! Conceptul vizează peste 1.000 de locaţii din lume şi mai bine de 1.500 de specialişti în domeniul frumuseţii.

De ce să fii parte din reţeaua TR Doctors

Exclusivitate” este cuvântul de la care a pornit conceptul TR Doctors. Pentru specialiştii selectaţi, această exclusivitate garantează faptul că fiecare clinică membră va avea oportunitatea să se evidenţieze pe piaţa locală şi să beneficieze de prestigiul adus de brand-ul TR Doctors.

Ne dorim să creăm o familie uriaşă de specialişti, în care fiecare membru se simte susţinut să evolueze. Clinicile care obţin certificarea şi devin parte din reţea vor primi suport extins de marketing, inclusiv promovare pe platformele de socializare şi pe website-urile noastre. Este o garanţie a creşterii vizibilităţii şi a reputaţiei în industrie.” , completează co-fondatorul Răzvan Vasilas.

TR Doctors devine astfel o oportunitate pentru inovaţie, stabilind noi standarde de excelenţă şi profesionalism. Specialiştii selectaţi vor afla primii toate noutăţile din domeniu, vor putea avea acces la cele mai bune cursuri de perfecţionare, dar şi la o reţea exclusivă de networking.

Tratamente premium pentru pacienţi

Certificarea TR Doctors aduce, desigur, avantaje vizibile şi pentru pacienţi. Ea devine o garanţie a primirii celor mai bune tratamente din lume, realizate la cele mai înalte standarde, de către profesionişti de top.

Răzvan Vasilas, fondator clinică estetică:  „Într-o era în care interesul pentru procedurile estetice este în continuă creştere, avem obligaţia firească de a le oferi pacienţilor acces la tehnici avansate de estetică, la tratamente personalizate, la echipe de specialişti bine pregătiţi şi la un mediu sigur şi confortabil. Vom asista la o dezvoltare tot mai mare a industriei, care în 2023 era evaluată la peste 15 miliarde de dolari, iar până în 2028, este estimată să atingă pragul de 26 de miliarde de dolari.”

Prin TR Doctors, pacienţii au acces atât la proceduri chirurgicale, cât şi la tratamente minim invazive, destinate chipului şi corpului, cum ar fi injectări sau intervenţii de augmentare mamară, blefaroplastie, liposcuţie, labioplastie sau rinoplastie.

„Fie că sunteți o clinică estetică în căutarea recunoașterii internaționale sau un pacient în căutarea celor mai bune tratamente, TR Doctors este numele pe care vă puteți baza pentru calitate și inovație în estetică!”, transmite Răzvan Vasilas.

×
Etichete: advertorial
Parteneri
x close