Antena 3 CNN Conținut plătit Profa de conta, ghidul tău pentru o carieră strălucită

Profa de conta, ghidul tău pentru o carieră strălucită

Indiferent de punctul în care te afli pe plan profesional, mereu există loc de mai bine. Asta înseamnă că poți avansa oricând și oricât, dacă ai la îndemână instrumentele potrivite.

profa de conta ghidul tau pentru o cariera stralucita
Profa de conta, ghidul tău pentru o carieră strălucită
de Georgiana Adam    |    26 Sep 2022   •   14:51

În ceea ce privește contabilitatea, posibilitățile sunt nenumărate, datorită multitudinii de portițe pe care le poți deschide atunci când cunoșți cele mai eficiente și avantajoase practici. Pentru asta, însă, ai nevoie de o pregătire corespunzătoare și cuprinzătoare, iar Profa de conta este aici să ți-o ofere.

Înscrie-te la cursuri de contabilitate online și vei avea parte de cea mai detaliată și bine fundamentată expunere a domeniului, atât din perspectiva teoretică, cât și practică, astfel încât să reușeșți să înțelegi și să aplici chiar și cele mai ascunse secrete.

Cât durează un curs?

Pentru a oferi variante potrivite pentru oricine își dorește să aprofundeze acest domeniu am dezvoltat cinci module distincte care să cuprindă toată informația necesară pentru a deveni un bun profesionist. Primele patru vizează succesiv tot ceea ce înseamnă și presupune contabilitatea financiară, pentru că, în final, să poți concluziona cu cel de-al cincilea care este despre salarizare și administrare de personal. Fiecare dintre acestea au o durata medie de 10 ore, care se împart în două zile, pentru a evita suprasaturarea cu informație, sau punctarea evazivă a anumitor aspecte de mare importantă.

 Cum se desfășoară un curs online de conta?

Ne dorim că fiecare experiență pe care o ai cu Profa de conta să contribuie cât mai mult la dezvoltarea ta pe plan profesional și nu numai. Tocmai din acest considerent, am pus la dispoziție posibilitatea de a participa atât fizic, cât și online, după propriile posibilități, fără a fi nevoit să faci sacrificii pentru a salva timp. Concret, sesiunile online vor fi înregistrate, material la care vei avea acces oricând și ori de câte ori ai nevoie.

Clasele sunt interactive și se păstrează la un număr redus de participanți, pentru a putea oferi șanse egale fiecăruia dintre ei. Dincolo de aprofundarea teoriei, vei avea parte și de ore în care pui în practică tot ceea ce înveți, astfel încât atunci când va trebui să le efectuezi propriu zis la locul de muncă, să îți fie foarte ușor.

Cu ce vei rămâne după finalizarea fiecărui modul?

Cu siguranță că scopul principal pentru care ai făcut această alegere este de a dobândi cât mai multe informații și a-ți însuși abilități pe care să le poți aplică la locul de muncă, pentru a facilita rezolvarea chiar și a celor mai complexe și dificile probleme de contabilitate de care te-ai putea lovi în practică de zi cu zi.

Mai mult decât atât, odată cu încheiere unui ciclu de formare profesională, vei fi certificat cu o diplomă de participare acreditată de instituții importante din domeniu. Această a reprezenta un document important pentru CV-ul tău, orele investite fiind cuantificate că experiență însemnată, fapt ce te va ajută considerabil la momentul angajării.

Plătește cel mai mic preț pentru dezvoltarea ta profesională

Fie că ești proaspăt absolvent de liceu sau studii universitare, practicant sau liber profesionist, atunci când vrei să îți depășești condiția sau chiar să devii cel mai bun din breaslă ta, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să acorzi mai mare atenție propriei instruiri. Cu profa de conta vei reuși să faci acest lucru cu investiție minimă. Un modul integral costă doar 350 Euro, plus TVA, ceea ce înseamnă un raport mai mult decât avantajos din perspectiva cost-beneficii, dat fiind faptul că banii se vor reîntoarce rapid în momentul în care vei începe să pui în practică tot ceea ce ai învățat.

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close