Antena 3 CNN Conținut plătit Prepararea grătarelor la restaurant – sfaturi și idei

Prepararea grătarelor la restaurant – sfaturi și idei

Grătarul la restaurant este întotdeauna o alegere bună deoarece acest tip de mâncare este apreciat de foarte mulți oameni. Pentru majoritatea persoanelor, ideea de grătar înseamnă relaxare, voie bună și mâncare gustoasă.

New Project (5)
Prepararea grătarelor la restaurant – sfaturi și idei
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2023   •   12:00

În acest articol vei găsi informații despre cum să prepare un grătar la restaurant, ce ai nevoie pentru un grătar reușit, sfaturi și echipamentele necesare.

Grătare la restaurant- atracția clienților- După cum am spus și mai sus, grătarul la restaurant este întotdeauna o alegere foarte bună.

Ideea de grătar va atrage întotdeauna persoane deoarece reprezintă un moment de fericire și de voie bună pentru toată lumea.

Cum se prepare grătarul la restaurant- La RoseHome vei găsi ultima noutate adăugată în portofoliul nostru, și anume grătarul grădină White.

Acest grătar reprezintă noua tendință de gătit în aer liber. Acest grătar va transforma totul în experiențe plăcute și de neuitat. Baza și vasul grătarului sunt fabricate din oțel Corten. Grila separată se poate folosi pentru gătit. Vasul se umple cu lemne, iar apoi se trece la gătit cu ulei în jurul focului. Opțional, la acest grătar se pot adăuga roți pentru a putea fi mutat dintr-o parte în alta. Suportul pentru a realiza un foc de tabără este potrivit pentru absolut orice tip de locație. Sunt disponibile și ustensile grătar profesionale: masă, grătar, suport grătar foc de tabără, capac grătar și grilă.

Sfaturi și idei pentru prepararea grătarelor- Pentru a putea realiza cele mai reușite grătare ai nevoie de mai multe ustensile, printre acestea numărându-se cuțite profesionale și cuțite feliat. Acestea nu trebuie să lipsească de la niciun grătar, fiind indispensabile pentru a pregăti cel mai important lucru al evenimentului: mâncarea.

De asemenea, mâncarea trebuie să fie de calitate superioară și bineînțeles să existe mai multe tipuri de preparate, din toate felurile, pentru a putea mulțumi pe toată lumea. Cele mai apreciate preparate atunci când vine vorba de grătar sunt carnea de pui, porc, vită, zucchini, somon, dovlecei, legume mixte, vinetele, caracatița, brânza feta, creveți, coastele, scrumbia, micii, ciupercile, păstrăv și multe altele.

De asemenea, vesela, paharele și tacâmurile reprezintă un element de care trebuie să se țină cont la un grătar. În funcție de stilul locației, vesela poate fi colorată sau albă, paharele pot fi confecționate din sticlă sau policarbonat, tacâmurile pot fi elegante sau cu design robust.

La RoseHome vei găsi o gamă variată de farfurii, tacâmuri, pahare și vase prezentare preparate culinare.

Te așteptăm pe www.rosehome.ro sau în showroom-ul nostru de pe Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 121, sector 1, București pentru a putea vedea toate produsele pe care ți le dorești în locația ta de HoReCa. De asemenea, la RoseHome beneficiezi de consultanță gratuită pentru a putea fi sigur pe alegerile pe care trebuie să le faci în locația ta. Știm că alegerile nu sunt tocmai ușoare, iar din acest motiv ne dorim să te ajutăm pentru a lua cele mai bune decizii!

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close