Antena 3 CNN Conținut plătit Perfecționează-te în domeniul contabilității cu Aprendis

Perfecționează-te în domeniul contabilității cu Aprendis

Fie că ești la început de drum ori deții experiență vastă în domeniul contabilității, mereu există loc de perfecționare și avansare.

perfectioneaza te in domeniul contabilitatii cu aprendis
Perfecționează-te în domeniul contabilității cu Aprendis
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Feb 2023   •   13:32

Dacă îți dorești să îți lărgești aria de cunoștințe și să devii un expert contabil de succes, este important să investești în propria pregătire și să urmezi toate oportunitățile de dezvoltare care îți apar în cale.

Aprendis îți propune un curs online de contabilitate, acreditat ANC și de Ministerul Educației Naționale care îți asigură un certificat de absolvire recunoscut la nivel european, ce va reprezenta primul pas spre o carieră prosperă.

Ce vei obține odată cu finalizarea cursului online de contabilitate?

Din punct de vedere teoretic, plaja de cunoștințe pe care ți le vei însuși este foarte vastă. Îți vor fi prezentate toate tainele contabilității, sisteme și metode de lucru, proceduri contabile și programe cu ajutorul cărora vei putea efectua fiecare pas. Concret, vei ști ce înseamnă și cum se efectuează fiecare dintre următoarele: întocmirea și completarea documentelor primare, întocmirea balanței de verificare și a declarațiilor lunare/ trimestriale/ anuale, contarea operațiunilor patrimoniale, efectuarea de calcule specifice, completarea registrelor contabile și alte operațiuni contabile importante.

Mai mult decât atât, fiecare chestiune teoretică îți este prezentată și din punct de vedere practic. Mai exact, îți sunt oferite exemple și situații concrete de lucru, plus rezolvările aferente, astfel încât să fii pregătit pentru orice provocare.

Recunoaștere și specializare

După însușirea tuturor cunoștințelor și abilităților vei putea fi considerat specialist în domeniu. Nivelul tău de pregătire va fi testat printr-un examen final care este conceput dintr-un test grilă și predare proiect. Odată cu trecerea acestuia vei primi certificatul de absolvire care este autorizat ANC și recunoscut la nivel național și european, document care se va dovedi foarte util în parcursul tău profesional.

Oportunități multiple în carieră

Contabilii pricepuți sunt o resursă prețioasă pentru piața muncii, ceea ce înseamnă că ți se vor deschide constant uși noi dacă reușești să te faci remarcat prin ceea ce știi. Vei putea cu foarte mare ușurință să te angajezi în departamentul financiar al unei companii, să profesezi drept freelancer ori chiar să te ocupi în totalitate de gestionarea propriei afaceri din puncte de vedere contabil.

Aprendis îți propune cursuri flexibile și accesibile

Chiar dacă ai un program încărcat și timp limitat, tot vei putea participa la sesiunile de pregătire pentru că acestea se desfășoară de luni până vineri, între orele 16:00 și 18:00, în sistem live-online pe platforma Zoom în așa fel încât să poți fi prezent de oriunde te-ai afla.

De asemenea, și din punct de vedere financiar aceste cursuri sunt o soluție foarte avantajoasă. Fie că ești la început de carieră sau vrei să avansezi, prețul total atinge un nivel rentabil, investiție pe care o vei recupera rapid imediat ce începi să pui în aplicare tot ce ai învățat. Doar 920 de lei este costul pentru 4 săptămâni de învățare intensivă și poți alege să plătești integral ori în rate prin virament bancar.

Înscrie-te la curs în doar câțiva pași

Dacă aceste sesiuni de pregătire și calificare sunt potrivite pentru tine, tot ce mai rămâne de făcut este să intri pe site și să completezi formularul de înscriere. În scurt timp vei fi contactat de către un membru al echipei Aprendis care te va informa cu privire la modul de derulare și organizare al întâlnirilor, detaliile de plată și îți va răspunde la toate întrebările și curiozitățile pe care le ai. Atenție însă că sunt disponibile doar 10 locuri care se ocupă rapid și va fi necesar să te grăbești dacă îți dorești să prinzi unul disponibil la următoarea sesiune.

Obține specializare și calificare în domeniu în doar 40 de ore de învățare și pregătire intensă cu Aprendis!

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close