Antena 3 CNN Conținut plătit Pepe Unchained stabilește recorduri în pre-vânzare: peste 18,4 milioane USD adunați. Ce urmează?

Pepe Unchained stabilește recorduri în pre-vânzare: peste 18,4 milioane USD adunați. Ce urmează?

Bitcoin-ETF-Grayscale (1)
de I.D.    |    10 Oct 2024   •   14:05

Bitcoin continuă să demonstreze reziliență, prețul menținându-se peste pragul de 60.000 de dolari. Totuși, încă nu a făcut progrese semnificative pentru a depăși rezistența de 70.000 de dolari. Influențate de prețul Bitcoin și situația incertă de pe piață, monedele alternative se confruntă și ele cu o fluctuație ușoară în poziții ascendente sau descendente.

CUMPĂRĂ PEPE UNCHAINED

Totuși, investitorii strategici nu se lasă descurajați de stagnările de pe piață. Aceștia aleg să își diversifice portofoliile cu alte altcoins de cumpărat 2024, aflate în special în pre-vânzare. Ei sunt optimiști că aceste monede vor înregistra aprecieri semnificative după lansare, maximizând astfel potențialul câștigurilor.

Deținătorii de NEIRO își îndreaptă atenția spre Pepe Unchained - următoarea monedă meme cu potențial de creștere

Deși, piața cripto stagnează în această săptămână, memecoin-uile cu o capitalizare mică sau medie cresc într-un ritm accelerat. De exemplu, Neiro de pe Ethereum a crescut cu peste 4094% în ultima lună, iar Moo Deng (SOL) s-a apreciat cu 289%. Neiro chiar este considerată drept a doua cea mai trazacționată monedă meme după Pepe.

Mulți investitori sunt în căutare de cele mai bune altcoins în 2024, cunoscute pentru randamentele mult mai mari pe care le pot oferi după o lansare reușită pe piață. Astfel, unii deținători de NEIRO se pare că își îndreaptă atenția și spre Pepe Unchained, un alt proiect cu potențial uriaș de creștere după listare.

Analiștii și entuziaștii cripto consideră că printre cele mai promițătoare altcoins de cumpărat 2024 se numără cele care oferă soluții de scalabilitate și securitate în piața suprasaturată de criptomonede. Pepe Unchained câștigă popularitate tocmai din aceste motive, datorită introducerii unei utilități inovatoare și revoluționare, în special pentru monedele meme.

Pepe Unchained creează valuri pe piața cripto cu 18,4 miliarde de dolari adunați în pre-vânzare

Pepe Unchained se conturează ca având potențialul de a oferi un randament uriaș investitorilor ce aleg să-și diversifice portofoliile cu noi altcoins de cumpărat 2024. Noul proiect este mai mult decât un simplu memecoin de capitalizare medie. Acest lucru se vede reflectat în prevânzarea de succes care se aproprie cu pași rapizi de final.

Totuși, ce face ca Pepe Unchained să câștige popularitate? În primul rând, proiectul aduce o inovație serioasă în spațiul memecoin-urilor. Dezvoltatorii lucrează la crearea propriului blockchain de tip Layer-2, deasupra rețelei Ethereum, numit „Pepe Chain”. Pentru a înțelege mai bine conceptul și utilitatea pe care o va oferi, imaginați-vă o autostradă super-încărcată pe nume Ethereum. Pepe Chain vine ca un drum rapid, optimizat, construit deasupra Ethereum.

CUMPĂRĂ PEPE UNCHAINED

Conform informațiilor publicate de echipa Pepe Unchained pe website, noua rețea promite tranzacții de 100 de ori mai rapide decât Ethereum, și comisioane reduse. În plus, interoperabilitatea cu Ethereum ar putea fi extrem de benefică pentru dezvoltatori și investitori. Cu toate acestea, echipa Pepe Unchained nu se oprește aici.

Echipa își consolidează angajamentul față de proiect printr-un program de granturi, care va fi lansat în trimestrul 4. Numele programului este „Pepe Friends With Benefits” și are scopul de a oferi granturi dezvoltatorilor care construiesc aplicații în ecosistemul Pepe Chain.

Cu siguranță, Pepe Unchained este o opțiune atractivă de investit dacă ești în căutarea de cele mai bune altcoins de cumpărat 2024. Dacă ecosistemul său va fi lansat cu succes și se va dovedi compatibil cu Ethereum, după listare, valoarea monedei este de așteptat să se aprecieze semnificativ. În plus, dezvoltarea aplicațiilor prin intermediul granturilor poate conduce la o expansiune rapidă a rețelei, atrăgând astfel o lichiditate mai mare, ceea ce va consolida prețul $PEPU.

Randamente atrăgătoare pentru investitorii timpurii

Combinând monedele meme cu o utilitate reală, Pepe Unchained este diferit de orice altceva pe piață. Cu toate acestea, entuziasmul din jurul proiectului nu se oprește doar la utilitatea pe care o oferă sau a programului de granturi.

Pentru început, investitorii care doresc să-și diversifice portofoliile cu una dintre cele mai bune crypto de cumpărat acum, beneficiază de un preț redus, exclusiv în presale. La moment, un token $PEPU costă 0,00995 dolari. Valoarea tokenului este de așteptat să crească după lansare, din motivele reale pe care le-am descris mai sus.

Mai mult decât atât, protocolul său de staking oferă un APY curent de 118% investitorilor timpurii, care scade cu cât mai multe tokenuri $PEPU sunt cumpărate și blocate. Peste 1,3 miliarde de tokenuri au fost puse pe staking, ceea ce demonstrează optimismul investitorilor în ce privește aprecierea monedei după listare.

Toate acestea fiind spuse, Pepe Unchained reușește să se evidențieze printre cele mai promițătoare altcoins de cumpărat 2024, în ciuda stagnărilor de pe piața cripto. Debutul său ar putea deveni un eveniment de amploare, ceea ce face ca fiecare investitor să fie atent la evoluțiile acestuia.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat de investiție. Înainte de a investi în proiecte crypto, este esențial să analizați individual fiecare proiect în parte, să înțelegeți riscurile asociate și să trasați propriile concluzii cu privire la rentabilitatea acestora.

Subiecte în articol: criptomonede investitii
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close