Antena 3 CNN Conținut plătit Pentru al cincilea an consecutiv, IQOS susține DIPLOMA Show

Pentru al cincilea an consecutiv, IQOS susține DIPLOMA Show

Între 4 ?i 13 octombrie, cl?direa fostului restaurant CINA devine scen? pentru 145 de arti?ti emergen?i.
Ediția a unsprezecea a festivalului noii generații de artiști, arhitecți și designeri începe în 4 octombrie
de I.D.    |    04 Oct 2024   •   14:37

Între 4 și 13 octombrie, clădirea fostului restaurant CINA devine scenă pentru 145 de artiști emergenți. Un board creativ format din 57 de profesioniști a evaluat și selectat cele mai bune proiecte de diplomă ale absolvenților facultăților creativ-vocaționale din România dintr-un număr de 480 de înscrieri.

Misiunea board-ului a fost aceea de a identifica talentul și originalitatea, astfel încât expoziția colectivă să prezinte o selecție cuprinzătoare și reprezentativă pentru cele 18 specializări din cadrul festivalului DIPLOMA, ajuns anul acesta la ediția a unsprezecea.

DIPLOMA Show explorează viziunea artistică a celor care vor contura viitorul industriilor creative. Puține țări găzduiesc manifestări similare, motiv pentru care festivalul este privit cu foarte multă apreciere și în afara țării. Scopul său este să creeze contextul în care studenții universităților vocaționale să se cunoască reciproc, dar și să aibă acces la specialiști, organizații din scena matură și public, cu care să intre în relație directă.

Pe lângă expoziția propriu-zisă, DIPLOMA Show 2024 va găzdui o serie de evenimente conexe, menite să încurajeze dialogul și schimbul de idei între noua generație de creatori și publicul larg. Programul include masterclass-uri, întâlniri cu expozanții, expoziții capsulă, un târg de artă și design, petreceri, concerte și alte contexte dedicate comunităților creative. Astfel, festivalul nu expune doar lucrări de artă, arhitectură și design,  ci creează și un spațiu de interacțiune și colaborare între diversele discipline creative.

Pentru un proiect precum DIPLOMA Show este vital să aibă parteneri pe termen lung care să aducă predictibilitate și sustenabilitate demersului creativ, dar și să înțeleagă foarte bine profilul celor care generează conținutul expozițiilor și pe cel al vizitatorilor și participanților la eveniment.

Iar IQOS este un astfel de partener, pentru al cincilea an consecutiv. Ca partener care susține industriile creative și artiștii aflați la început de drum, IQOS a inițiat anul acesta o colaborare cu Simina Filat. Designerul, care a reprezentat România la Expoziția Internațională de la Dubai, va produce obiecte-surpriză în ediție limitată, pe care le va dărui în semn de apreciere celor mai fideli membri ai comunității IQOS.

Accesul la ediția a XI-a a DIPLOMA Show este gratuit și se va realiza în baza unui bilet care poate fi rezervat online. Mai multe detalii se găsesc pe canalele de comunicare DIPLOMA Show: website, Facebook sau Instagram.

Material susținut de IQOS. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

×
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close