Antena 3 CNN Conținut plătit Imunitate de fier în sezonul rece cu Vitamina C

Imunitate de fier în sezonul rece cu Vitamina C

Pentru a evita virozele și răcelile neplăcute, organismul nostru are nevoie de susținere în următoarea perioadă.
Fie că ne place sau nu, sezonul rece se apropie, și de cele mai multe ori aduce cu el și provocări pentru sănătatea noastră. FOTO: Shutterstock.com
de I.D.    |    18 Oct 2024   •   11:54

Fie că ne place sau nu, sezonul rece se apropie, și de cele mai multe ori aduce cu el și provocări pentru sănătatea noastră. Această perioadă a anului, cu temperaturile în scădere și zilele mai scurte, creează un mediu propice pentru dezvoltarea și răspândirea infecțiilor respiratorii, iar sistemul imunitar este pus la încercare. Pentru a evita virozele și răcelile neplăcute, organismul nostru are nevoie de susținere în următoarea perioadă.

Cum ne protejăm imunitatea?

Este esențial să ne protejăm organismul cu nutrienți care să sprijine imunitatea, iar Vitamina C Premium cu Rodie se dovedește a fi un aliat de nădejde. Vitamina C nu este doar un simplu nutrient, ci un adevărat scut împotriva bolilor. Recunoscută pentru abilitatea sa de a stimula sistemul imunitar, vitamina C ajută la producerea și funcționarea celulelor albe din sânge, care sunt esențiale pentru combaterea infecțiilor. De asemenea, Vitamina C este un antioxidant puternic, care protejează celulele de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, substanțe care pot slăbi sistemul imunitar și pot duce la diverse afecțiuni. În plus, Vitamina C contribuie la absorbția fierului, esențial pentru transportul oxigenului în organism, ceea ce înseamnă că un sistem imunitar bine hrănit va funcționa eficient și va răspunde rapid la amenințările externe. Prin urmare, indiferent de vârstă, asigurarea unei cantități suficiente de Vitamina C este crucială pentru a menține un sistem imunitar puternic și a preveni răcelile și gripa.

Vitamina C Premium cu Rodie: mai mult decât o simplă vitamină

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este nevoie să administrați vitamina C în doză optimă de 1000 mg per capsulă. Vitamina C Premium cu Rodie nu conține doar acid ascorbic, ci și bioflavonoide și pulbere de rodie, care ajută la creșterea biodisponibilității vitaminei. Acești co-factori sunt esențiali pentru o absorbție maximă a Vitaminei C, astfel încât organismul să beneficieze de toate efectele sale benefice.

Când este esențială Vitamina C?

Vitamina C ar trebui să fie o prioritate nu doar în sezonul rece, ci pe tot parcursul anului. Este esențială în perioadele de convalescență, când organismul are nevoie de suport suplimentar pentru a se recupera. De asemenea, persoanele care se confruntă cu stări de oboseală, suprasolicitare fizică sau intelectuală ar trebui să considere suplimentarea cu Vitamina C pentru a restabili energia și vitalitatea. Nu în ultimul rând, Vitamina C contribuie la prevenirea îmbătrânirii premature, susținând sănătatea pielii și a sistemului circulator.

Beneficiile bioflavonoidelor și resveratrolului

Vitamina C Premium cu Rodie asociază acidul ascorbic cu bioflavonoide și resveratrol. Bioflavonoidele ajută la protejarea organismului de agenți externi dăunători și contribuie la menținerea elasticității vaselor de sânge. De asemenea, conținutul de resveratrol din formula produsului are un impact pozitiv asupra sănătății cardiovasculare, oferind un supliment complet pentru susținerea sistemului imunitar și a sănătății generale.

Un pas spre o imunitate mai puternică

Nu subestima importanța vitaminei C în dieta ta zilnică, mai ales în sezonul rece! Vitamina C Premium cu Rodie este aliatul perfect pentru a-ți întări imunitatea și a-ți menține sănătatea. În asociere cu alți nutrienți precum vitamina D3 k2, zinc, quercetina sau baicalina te poți bucura de un aport optim de vitamine esențiale care sprijină organismul în fața provocărilor de sezon.

Zenyth este un producător român de suplimente alimentare premium, care își concentrează eforturile nu doar către cercetare, creare și producție de formule inovatoare pentru sănătate, dar se implică activ și în educația pentru sănătate a publicului. Produsele Zenyth pot fi achiziționate atât online pe www.zenyth.ro, cât și în farmaciile partenere.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
x close