Antena 3 CNN Conținut plătit Echipa Concelex: ”Premiem excelența de Ziua Națională a Constructorului”

Echipa Concelex: ”Premiem excelența de Ziua Națională a Constructorului”

concelex ziua nationala constructorului
Echipa Concelex: ”Premiem excelența de Ziua Națională a Constructorului”. Foto: Concelex
de Laura Dinu    |    16 Sep 2024   •   13:04

Compania Concelex a oferit un set de premii angajaților cu rezultate în activitatea de construcții. Premiile excelenței în construcții au fost anunțate în cadrului unui eveniment la care au participat peste 600 de persoane, dedicat Zilei Naționale a Constructorului, ediția 2024. 

Reprezentanții Concelex au declarat că Ziua Constructorului din acest an are o dublă semnificație pentru compania înființată în 1994. Concelex se apropie de împlinirea a 30 de ani de activitate neîntreruptă pe piața națională și europeană de construcții. 

”Concelex este un brand de referință pe piața de construcții din România. Este miraculos că această echipă a început de la numai 15 oameni care au pornit la drum acum 30 de ani și ajunge astăzi să numere peste 1.100 de colegi care lucrează în peste 130 de șantiere din țară și străinătate”, a subliniat Pițurlea Daniel,  CEO și Președinte Concelex. 

”De Ziua Constructorului ni s-a părut un gest firesc să premiem loialitatea, profesionalismul și rezultatele deosebite, mai ales că în această iarnă, vom împlini 30 de ani neîntrerupți pe piața de construcții din România și Europa”, a continuat acesta. 

Evenimentul a fost organizat la sediul central al companiei, în București, unde peste 600 de invitați din rândul angajaților, partenerilor și subcontractanților au sărbătorit împreună Ziua Națională a Constructorului. 

Concelex

Concelex, fondată în 1994, este unul dintre liderii pieței de construcții din România. Echipa Concelex livrează, de 30 de ani, construcții integrate, la cele mai înalte standarde de eficiență și calitate. Proiectele companiei de construcții acoperă o sferă largă de sectoare cheie, precum infrastructură rutieră, infrastructură medicală, energie, infrastructură rezidențială sau comercială. 

Cu o echipa de peste 2.000 de angajați și colaboratori, echipa Concelex are în medie peste 130 de proiecte deschise pe care le dezvoltă în principal în România, dar și în alte state UE, precum Germania sau Austria. 

×
Subiecte în articol: Concelex constructii
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close