Antena 3 CNN Conținut plătit Dispozitive medicale de avut în casă

Dispozitive medicale de avut în casă

Redacția Antena 3 CNN
3 minute de citit Publicat la 18:34 18 Feb 2023 Modificat la 18:40 18 Feb 2023
dispozitive medicale de avut in casa
Dispozitive medicale de avut în casă

Concepute special pentru a monitoriza starea sănătății, dar și a preveni situațiile neplăcute, ustensilele oferă numeroase avantaje:

  • Sunt ușor de folosit - Majoritatea dispozitivelor prezintă un design intuitiv și o formă ergonomică, ceea ce nu îți va crea probleme în privința manevrării. În plus, în general vin la pachet cu instrucțiuni de utilizare, pentru un plus de confort și funcționalitate.
  • Îți garantează eliminarea riscurilor asupra sănătății - Tocmai pentru că le ai mereu la îndemână, dispozitivele îți oferă un tratament sigur și eficient împotriva afecțiunilor diverse. Vei avea posibilitatea de a identifica din timp eventualele complicații și implicit de a scuti vizitele inutile în cabinetul medical.
  • Oferă o precizie sporită - În cazul în care optezi pentru producători de încredere, vei avea parte de numeroase avantaje funcționale. Opțiunile de ultimă generație elimină din start posibilitatea apariției erorilor și garantează standarde înalte de multifuncționalitate.

Cum alegi corect dispozitive medicale?

Te gândești de ceva timp să investești în dispozitive medicale, dar nu știi exact cum să alegi opțiunile potrivite? Ei bine:

  • Mizează întotdeauna pe calitate - Dacă vrei să te bucuri mult timp de avantajele pe care le prezintă instrumentele digitale de monitorizare a sănătății e recomandat să alegi opțiunile premium. Investiția își va merita cu siguranță toți banii, iar tu te vei bucura de statistici complete.
  • Citește recenziile celor care au folosit deja dispozitivul dorit - În cazul în care vrei să capeți o perspectivă nuanțată asupra caracteristicilor pe care le prezintă ustensilele medicale nu ezita să consulți secțiunea de recenzii. Vei afla mult mai multe despre fiabilitatea dispozitivului pe care urmează să îl cumperi.
  • Asigură-te că funcțiile pe care le prezintă se pliază nevoilor și cerințelor tale - Orientează-te doar către dispozitive medicale a căror proprietăți îți pot îndeplini întocmai cerințele. Dacă vrei să ai parte de o analiză mult mai aprofundată a funcțiilor vitale, nu ezita să achiziționezi modelele ingenioase. Ia în calcul și valoarea bugetului disponibil.

În plus, este foarte important ca dispozitivele să prezinte certificare din partea autorităților competente.

Top 3 dispozitive medicale pe care trebuie să le ai în casă

Dacă vrei să-ți verifici imediat starea sănătății, fără a fi nevoie de o vizită în cabinetul medical, există câteva dispozitive medicale pe care le poți folosi.

Iată top 3 alternative care nu pot lipsi din locuința personală:

  1. Tensiometru- Un dispozitiv cu adevărat eficient, mai ales dacă te confrunți cu dezechilibre ale sistemului cardiovascular. Permite monitorizarea cu ușurință a tensiunii arteriale și poate eficientiza tratamentele prescrise de medicul specialist. Poate înregistra inclusiv eventualele probleme sau complicații care pot apărea la nivelul inimii.
  2. Termometru - Ideal pentru măsurarea temperaturii corpului. Variantele care integrează tehnologia Tehnologie Silent Glow sunt cele mai indicate, tocmai datorită eficienței sporite de care dau dovadă. Prezintă avertizare sonoră în cazul depistării valorilor ridicate, care depășesc 37,4°C. În plus, opțiunile moderne pot memora cu ușurință data și ora ultimelor valori înregistrate și garantează manevrare automată, de la distanță.
  3. Glucometru- Asigură monitorizarea exactă a nivelului de zahăr din sânge. Tocmai datorită caracteristicilor pe care le prezintă identifică rapid anomaliile sau problemele de sănătate. Devine, astfel, o alternativă ideală de prevenție. Este recomandată în aceeași măsură diabeticilor, dar și celor care vor pur și simplu să se bucure de un metabolism sănătos. Glucometrul este un dispozitiv care se va potrivi de minune în viața oricărei persoane.

Tipuri de tensiometre

 

Dacă te-ai hotărât să investești într-un tensiometru ar fi bine să știi că alegerea variantei potrivite nu este tocmai o treabă ușoară. Pe piață există numeroase modele, care mai de care mai interesante atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Există două tipuri principale de tensiometre, în funcție de modul de utilizare:

  • Manuale - Prezintă o manșetă și un garou și se utilizează împreună cu un stetoscop. În general, opțiunile manuale sunt folosite adesea de către medicii specialiști.
  • Digitale - Care pot fi automate sau semi-automate. În cazul tensiometrelor automate, manșeta se umflă doar printr-o apăsare de buton. În schimb, cele semiautomate presupun utilizarea unei pompe. În mod evident, variantele digitale sunt mult mai eficiente pentru că asigură confort sporit și siguranță.

Pe lângă ușurința manevrării, tensiometrul ar trebui să prezinte și alte funcții importante precum:

  • Tehnologie AFIB - Care garantează detectarea riscului de atac cerebral.
  • Indicator baterie descărcată - Pentru a evita descărcarea bateriei în timpul utilizării.
  • Tehnologie măsurătoare triplă automată (MAM) - Permite înregistrarea automată a 3 valori în mod consecutiv.
  • Gentle+ - O caracteristică ingenioasă, care oferă un control optim al vitezei și presiunii.

Dacă vrei să te bucuri de garanția menținerii optime a sănătății este indicat să investești în dispozitive medicale. Sunt alegeri care oferă avantaje diverse, de la ușurința utilizării, până la posibilitatea eliminării factorilor de risc asupra întregului organism. Însă, dacă vrei să ai parte de rezultatele dorite e recomandat să optezi pentru alternativele multifuncționale, de la producători de încredere.

Pune întotdeauna siguranța ta pe primul loc.

×
Etichete: advertorial
x close