Antena 3 CNN Conținut plătit Cum să alegi bradul artificial de Crăciun

Cum să alegi bradul artificial de Crăciun

Bradul artificial este alegerea principala pentru cei care isi doresc un rezultat rapid si placut din punct de vedere estetic
Bradul artificial este alegerea principala pentru cei care isi doresc un rezultat rapid. FOTO: pickpik.com
de I.D.    |    27 Sep 2024   •   10:22

Brad din plastic ieftin, artificial cu zapada, sau cu LED sau lanturi usoare, chiar si cu zapada care cade... Cu sau fara decoratiuni, mai mult sau mai putin asemanatoare cu un brad natural, iata toate sfaturile noastre pentru alegerea unui brad artificial frumos. Sunt brazi artificiali pentru toate gusturile..

Cei mai des întâlniți brazi artificiali de Crăciun

Compus substantial dintr-o structura metalica acoperita cu ace din PVC, bradul artificial este alegerea principala pentru cei care isi doresc un rezultat rapid si placut din punct de vedere estetic. Cu toate acestea, este important să-l alegi în funcție de gusturile tale, de locul unde va fi amplasat și de atmosfera pe care va trebui să o creeze.

Brad verde artificial: vesnic verde care nu da greș niciodată

Seamănă cu bradul natural caucazian sau molid găsit în păduri. Este ideal pentru decorarea cu culori tradiționale de Crăciun. Împodobit cu o notă de roșu și verde cu accente aurii, este designul perfect care te duce înapoi în copilărie.

Brad verde cu fulgi de nea: atmosfera de iarna

La fel ca bradul verde din plastic, acesta este conceput și pentru decorarea cu culorile tipice de Crăciun, deoarece capetele ramurilor sunt albe, amintind de un brad acoperit de zăpadă. Există și brazi care imită un copac acoperit cu roua dimineții sau creează un efect de îngheț, pentru a da senzația de brad adevărat în sufragerie.

Brad negru, roșu sau colorat: bradul modern de Crăciun

Acești brazi sunt colorați în întregime negru, roșu, albastru sau roz. Spre deosebire de bradul de Crăciun tradițional tipic, acesta își găsește totuși locul în casele mobilate în stil modern. Ideal cu decoratiuni argintii sau aurii, acest brad la moda se potriveste cu multe culori si ofera o atmosfera foarte cocheta , fara a renunta la spiritul sarbatorilor!

Brad împodobit

Foarte practic pentru persoanele cu mobilitate redusă care se chinuie să atârne steaua de vârful bradului, bradul împodobit este, după cum indică și numele, deja împodobit în ambalaj. Vine în diferite culori și cu diverse decorațiuni, așa că trebuie doar să-l deschizi și gata! Luminițele și globurile de Crăciun vor fi apoi agățate într-o clipită. Prin urmare, economisirea de timp va fi considerabilă!

Brad de Craciun cu LED-uri si ramuri luminoase integrate

La jumătatea distanței dintre tradiționalul brad verde și bradul artificial împodobit , bradul cu becuri LED intermitente integrate sau bradul cu fibre optice oferă un efect deosebit de apreciat de tineri și bătrâni.

Dimensiunea unui brad artificial de Crăciun

Bradul artificial poate avea o inaltime de la 60 cm pana la peste 3 m, adaptandu-se tuturor incaperilor .

De la 60 la 100 cm: pentru a fi așezați pe o piesă de mobilier, o masă sau pentru a decora biroul de lucru, acești mini brazi artificiali sunt conceputi în esență pentru spații mici și decorațiuni ocazionale.

De la 100 la 180 cm: pentru a fi așezat pe podea în living/sufragerie, este dimensiunea standard pentru un brad de Crăciun pentru o cameră cu înălțimea de 2,50 m.

Peste 180 cm: pentru camere mai mari de 2,50 cm, ideal pentru holurile magazinelor, sali de receptie... Sunt adevarati brazi de Craciun XXL.

Calitatea unui brad artificial de Crăciun

Brazi artificiali pentru toate buzunarele

Achiziționarea unui brad artificial de Crăciun nu este o operațiune de subestimat, deoarece idealul ar fi ca acesta să reziste în timp și, prin urmare, să poată fi folosit an de an. Este important nu numai să cauți cel mai mic preț, ci și cel mai bun raport calitate-preț în funcție de termenul de valabilitate așteptat al copacului. De asemenea, poate doriți să alegeți unul care să semene cât mai mult cu un brad de pădure adevărat .

Cele trei elemente cheie de verificat înainte de a cumpăra un brad artificial

Bradul nu trebuie să-și piardă acele.

Bradul artificial trebuie să aibă suficiente ramuri pentru a semăna cât mai aproape cu un brad natural.

Ramurile și crenguțele trebuie să fie suficient de puternice pentru a nu se îndoi atunci când așezi primul șir de beculețe.

Luați în considerare că, la aceeași gamă de preț, este posibil să achiziționați un brad artificial de calitate dar de dimensiuni mai mici.

Cele 5 avantaje ale bradului artificial

Evident, un brad de plastic nu va avea același farmec ca un brad caucazian, un brad nobil sau un molid; cu toate acestea, oferă mai multe beneficii.

Nu pierde ace.

Poate fi depozitat cu ușurință în cutia originală, prin simpla pliere a ramurilor în sus.

Economic , deoarece îl cumperi o singură dată.

Exista numeroase modele si se adapteaza tuturor decoratiunilor.

Ușor de asamblat și dezasamblat.

Un brad artificial care seamana cu un brad natural.

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close