Antena 3 CNN Conținut plătit Cum găsești cea mai potrivită stație GPL pentru tine?

Cum găsești cea mai potrivită stație GPL pentru tine?

GPL-AUTO2-min
Sursa foto: Oblyo
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iun 2024   •   17:47

Actualmente în România există peste 700 de stații de alimentare care oferă GPL spre vânzare publicului, rețea care poate ajunge în orice localitate din țara noastră. Acestea pot fi găsite atât în orașe cât și în mediul rural și, bineînțeles, pe autostrăzi. Astfel, proprietarii de mașini care au optat pentru gpl auto prezintă un risc redus de a rămâne fără combustibil, oriunde s-ar afla. Dar pentru a te putea organiza cât mai bine cu putință îți oferim patru sfaturi pentru a găsi o stație gpl auto în zona ta.

Consultă harta stațiilor GPL din România

Există o mulțime de instrumente online disponibile pentru a te ajuta să găsești o stație GPL în zona ta, inclusiv hărți și aplicații mobile. De obicei, acestea sunt ușor de folosit și sunt complet gratuite. Este o idee bună să le ai la îndemână.

Folosește o aplicație pentru a găsi o stație gpl

Există, de asemenea, numeroase aplicații mobile care pot fi folosite pentru a localiza cea mai apropiată stație GPL. În general, aceste aplicații sunt gratuite. Există aplicații cu stațiile gpl auto din România dar și cu cele din Europa, esențială dacă călătorești des.

Folosește Google Maps

O altă modalitate extrem de simplă de a găsi o stație auto gpl pentru cei care beneficiază de prezența bazine gpl în mașina lor este utilizarea Google Maps, cu funcția sa de geolocalizare. Este suficient să tastezi "stație GPL" în bara de căutare a aplicației și va apărea o listă cu stațiile de alimentare din apropiere.

Folosind Google Maps șoferii pot, de asemenea să:

  • Consulte orele de deschidere ale stației gpl auto și chiar să vadă când aceasta este ocupată.

  • Să obțină datele de contact ale stației;

  • Să citească recenzii despre stația GPL pentru a-și face o idee cu privire la prețurile și serviciile oferite;

  • Să acceseze cu ușurință site-ul web al distribuitorului, dacă aceasta are unul;

  • Vizualizeze fotografii ale stației și ale zonei înconjurătoare;

  • Împărtășească coordonatele cu un prieten sau cu un membru al familiei;

Ce tipuri de bazine găsești la o stație GPL?

La o stație gpl vei găsi o gamă largă de bazine gpl și rezervoare gpl, astfel încât să poți găsi produsul potrivit pentru nevoile tale de stocare a gazului GPL. Există bazine subterane, ideale pentru persoanele care vor să stocheze gazul GPL subteran, bazine verticale, special proiectate pentru a permite stocarea gazului GPL într-un spațiu restrâns și bazine aeriene, de montat într-un spațiu mai amplu.

×
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close