Antena 3 CNN Conținut plătit Criptomonede de investit în contextul alegerilor prezidențiale SUA 2024

Criptomonede de investit în contextul alegerilor prezidențiale SUA 2024

Piața de criptomonede de investit din domeniul PolitiFi înregistrează creșteri uriașe în ultimele zile pe fondul aproprierii alegerilor prezidențiale din SUA.
Noul proiect lansat în presale, FreeDum Fighters, oferă o perspectivă diferită. FOTO: biztechafrica.com
de I.D.    |    25 Oct 2024   •   15:28

Piața de criptomonede de investit din domeniul PolitiFi înregistrează creșteri uriașe în ultimele zile pe fondul aproprierii alegerilor prezidențiale din SUA. Criptomonedele meme de top inspirate de Donald Trump, cum ar fi MAGA, MAGA Hat sau Doland Tremp, înregistrează aprecieri de preț cu trei cifre în ultima lună, parțial datorită creșterii procentajelor candidatului pe Polymarket. De exemplu, prețul $TRUMP s-a apreciat cu 76,20%, $MAGA cu 133,68%, iar $TREMP cu 114,47%. 

DETALII FREEDUM FIGHTERS

Totuși, aceste monede, fiind inspirate de un singur candidat, pot părea partizane, susținând un candidat și criticându-l pe celălalt. Mulți investitori în căutare de noi criptomonede de investit ar evita aceste monede tocmai din acest motiv. 

În schimb, noul proiect lansat în presale, FreeDum Fighters, oferă o perspectivă diferită. În acest articol, vom explora ce oferă noul proiect și de ce câștigă popularitate în rândul celor mai promițătoare criptomonede de investit.

FreeDum Fighters - experiență gamificată a alegerilor din SUA

Prevânzarea FreeDum Fighters pornește cu o lansare de succes. Noul proiect a înregistrat peste 260.000 de dolari în doar o săptămână, cu un preț al tokenului nativ $DUM de 0,000055 dolari. 

Deci, ce face ca FreeDum Fighters să câștige tracțiune în rândul investitorilor? Acest proiect satiric, prezintă o luptă între două figuri politice mecanizate - Magatron și Kamacop 9000 - într-un univers alternativ al alegerilor din SUA. Fostul președinte american Donald Trump este reprezentat ca Magatron cu tentacule mecanizate, în timp ce vicepreședintele Kamala Harris ia forma supereroului cyborg Robocop, supranumit Kamacop 9000.

Acest proiect oferă investitorilor în căutare de noi criptomonede de investit o modalitate interesantă de a „trăi” alegerile din SUA. Deținătorii tokenului $DUM pot să voteze personajul preferat prin mizarea de tokenuri, câștigând în același timp recompense.

FreeDum Fighters face experiența și mai captivantă pentru investitori. Astfel, aceștia sunt invitați să își apere voturile prin dezbateri săptămânale organizate pe platformele de social media ale proiectului.

Atât susținătorii Magatron, cât și cei Kamacop 9000 pot elabora argumente convingătoare pentru candidatul lor, iar dacă candidatul ales câștigă dezbaterea, aceștia primesc recompense prin airdrop-uri de tokenuri $DUM adăugate la soldul lor mizat. Deci, cu siguranță noul proiect oferă o experiență interesantă de maximizare a câștigurilor pentru cei care doresc să-și diversifice portofoliile cu noi criptomonede de investit.

Recompense atrăgătoare de staking în tokenuri $DUM

Cu doar două săptămâni înainte de alegeri, cele mai recente sondaje arată că Harris îl conduce pe Trump în patru state critice. De exemplu, în Pennsylvania - unul dintre cele mai strânse câmpuri de luptă, Harris conduce în prezent cu 49% față de 47% pentru Trump.

În spațiul cripto, lucrurile stau altfel, cele mai multe pariuri fiind pentru Trump. Acest aspect este confirmat și de faptul că mulți investitori consideră că o posibilă victorie a lui Trump ar putea propulsa Bitcoin ($BTC) la 100.000 de dolari.

Susținerea fostului președinte se reflectă și în proiectul FreeDum Fighters, unde Magatron depășește semnificativ pe Kamacop 9000, conducând cu 74% față de 26%. Un lucru interesant este faptul că cele două pool-uri oferă recompense diferite în funcție de cine este lider. Astfel, dacă unul din candidați este în frunte, susținătorii celuilalt candidat primesc recompense mai mari. 

În prezent, Kamacop oferă susținătorilor săi un APY impresionant de 1600,53%, în timp ce recompensele pentru Magatron, au scăzut la 390,89%. Totuși, deși Kamacop oferă un APY mai ridicat, mulți investitori aleg în continuare să își mizeze tokenurile $DUM pe Magatron.

108 miliarde de tokenuri $DUM valabile în prevânzare

FreeDum Fighters se remarcă ca fiind una dintre cele mai promițătoare criptomonede de investit în 2024. Noul proiect reușește să captureze esența peisajului PolitiFi care câștigă tot mai multă tracțiune în rândul monedelor meme. 

Conform datelor de pe foaia albă a proiectului, 40% din oferta de tokenuri $DUM, adică 108 miliarde din cele 270 miliarde, au fost distribuite pentru prevânzare.

DETALII FREEDUM FIGHTERS

Pentru a participa la această poveste interactivă care imită îndeaproape alegerile prezidențiale reale, tot ce trebuie să faceți e să achiziționați tokenuri $DUM și să le mizați votând. 

Prețul unui token este de 0,000055 dolari. Acesta este de așteptat să crească odată cu cea de-a doua etapă din presale, când prețul $DUM va porni de la 0,000075 dolari. 

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat de investiție. Înainte de a finanța prevânzarea de noi criptomonede de investit, este esențial să analizați individual fiecare proiect în parte, să înțelegeți riscurile asociate și să trasați propriile concluzii cu privire la rentabilitatea acestora.

×
Etichete: advertorial
Parteneri
x close