Antena 3 CNN Conținut plătit Complexul educaţional Laude-Reut. Performanţe de top la Bacalaureat

Complexul educaţional Laude-Reut. Performanţe de top la Bacalaureat

Complexul Educa?ional Laude-Reut
Complexul Educațional Laude-Reut se află pe locul 1 în București în clasamentul liceelor cu promovabilitate 100% la examenul de Bacalaureat
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2024   •   14:49

LAUDE-REUT, UN MODEL DE SUCCES ÎN EDUCAȚIA ROMÂNEASCĂ: 15 ANI DE PROMOVABILITATE 100% ȘI EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE

În 2024, Complexul Educațional Laude-Reut se află pe locul 1 în București și pe locul 10 la nivel național în clasamentul liceelor cu promovabilitate 100% la examenul de Bacalaureat, cu o medie generală de 9.24, confirmând statutul de lider în educația de calitate. Complexul Educațional Laude-Reut își consolidează astfel poziția în topul liceelor de elită din România, încheind un an școlar de excepție, marcat de performanțe remarcabile ale elevilor săi. Pentru al 15-lea an consecutiv, încă de la prima generație, Complexul Educațional Laude-Reut a înregistrat o rată de promovabilitate de 100% la examenul de Bacalaureat.

În București, alături de Liceul Laude-Reut, în top 3 după criteriul promovabilității la Bacalaureat 2024, se află Colegiul Național Gheorghe Șincai și Colegiul Național Bilingv George Coșbuc, conform datelor furnizate de bacplus.ro și portalul EduPedu, luând în considerare unitățile de învățământ care au avut peste 30 de candidați.

În clasamentul general al unităților de învățământ din București, Complexul Educațional Laude-Reut se situează pe locul 4, fiind precedat de Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, Colegiul Național Sfântul Sava și Colegiul Național Gheorghe Lazăr. Și la nivel național, Laude-Reut își consolidează poziția printre liceele de top, în funcție de media generală.

Când se compară rezultatele elevilor la examenul de Bacalaureat, este foarte important să fie analizată și valoarea adăugată pe parcursul celor 4 ani de liceu, care este remarcabilă. Laude-Reut a demonstrat în mod constant că reușește să aducă fiecare elev la nivelul celor mai buni, printr-o serie de strategii educaționale eficiente.

În primul rând, Complexul Educațional Laude-Reut se concentrează pe pregătirea diferențiată. Aceasta presupune că fiecare elev beneficiază de o pregătire personalizată și suplimentară, sub îndrumarea unor profesori selectați cu mare grijă pentru competențele lor academice și pedagogice. Astfel, indiferent de nivelul inițial al elevilor, se asigură că toți ajung să atingă performanțe de top.

În al doilea rând, Laude-Reut încurajează activ participarea elevilor la concursuri individuale și de echipă. Aceste concursuri nu doar stimulează învățarea și competiția sănătoasă, ci și dezvoltă competențele de comunicare și stima de sine. Elevii cresc și învață nu numai de la profesori, ci și de la colegii lor mai buni, ceea ce creează un mediu de învățare dinamic și colaborativ.

În cele din urmă, progresul academic vine firesc prin participarea la proiecte care dezvoltă competențele de comunicare și încrederea în sine. Aceste activități extrașcolare contribuie la formarea unor abilități esențiale pentru succesul pe termen lung. Succesul elevilor la Bacalaureat validează efortul constant și colaborarea strânsă dintre elevi, profesori și părinți pe parcursul celor patru ani de liceu. Astfel, Complexul Educațional Laude-Reut continuă să fie un exemplu de excelență în educația românească.

Fondat în 1997, Complexul Educațional Laude-Reut este recunoscut pentru excelența în educație și pentru abordarea sa multiculturală. Cu o ofertă educațională preuniversitară unică în România, care include o grădiniță, o școală primară, un gimnaziu și un liceu specializat în studii de diplomație, relații internaționale, business, comunicare, media și marketing, complexul educă în prezent peste 600 de elevi.

Rezultatele de exceptie sunt o dovadă a angajamentului continuu al Complexului Educațional Laude-Reut pentru excelență și inovare în educație, cu rolul său de lider în formarea generațiilor viitoare de profesioniști de succes.

Despre rezultatele examenului de Bacalaureat 2024, aflați mai multe detalii aici:

https://www.edupedu.ro/lista-liceele-unde-toti-candidatii-au-promovat-examenul-de-bacalaureat-2024/ 

https://www.bacplus.ro/top-licee/bucuresti 

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre Complexul Educațional Laude-Reut, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele noastre sociale:

https://www.facebook.com/LaudeReut

https://www.instagram.com/laudereutce 

https://www.linkedin.com/company/laudereut 

www.laude-reut.r

×
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close