Sunt schimbări mari pe piața finanțelor internaționale și, cu siguranță, unul dintre actorii-cheie ai acestor transformări este Christopher Aleo, un antreprenor elvețian, care a fondat iSwiss, un conglomerat de servicii financiare, menit să ofere exact ceea ce căutăm în epoca vitezei: soluții rapide și accesibile în ceea ce privește sistemul bancar.
TRANSFERURI BANCARE ÎN NICI UN MINUT, PRIN iSWISS
Dacă v-ați săturat de programul strict de lucru al băncilor și de modul lor propriu-zis de funcționare, aflați că fintech-ul iSwiss, companie privată cu sediul în Lugano, Elveția, lucrează la schimbarea acestui sistem învechit și promite revoluționarea finanțelor globale.
CHRISTOPHER ALEO, CEO iSWISS: "Băncile tradiționale continuă să folosească vechiul sistem RING și să-și închidă ușile vineri după-amiaza, blocând orice tranzacție financiară până lunea următoare și să ne ceară să așteptăm până la cinci zile pentru creditarea unui transfer bancar internațional. În schimb, serviciile noastre de plăți îi ajută pe utilizatori să facă un astfel de transfer în maximum 37 de secunde și să accepte plăți pentru nevoile lor în peste 30 de valute."
În plus, iSwiss integrează conturi în valută și în criptomonede și le permite utilizatorilor să aleagă dacă vor fi debitați în euro sau în criptomoneda pentru care au optat atunci când își folosesc cardul de credit.
CHRISTOPHER ALEO, CEO iSWISS: "Criptomonedele fac parte din sistemul financiar global, acesta este un fapt. Acum trăim un moment istoric de tranziție, în care o furtună perfectă - întâlnirea dintre fintech și criptomonede- schimbă și modelează sub ochii noștri sistemul financiar.
iSWISS, O TEHNOLOGIE PRIETENOASĂ CU UTILIZATORII SĂI, DAR ȘI... CU MEDIUL!
Christopher Aleo a conceput iSwiss nu doar ca pe un simplu business. Prin intermediul lui, vrea să vadă dincolo de profitul adus pe termen scurt. Pentru antreprenorul elvețian, o afacere este cu adevărat de succes atunci când vine în sprijinul utilizatorilor pentru nevoile lor de zi cu zi.
CHRISTOPHER ALEO, CEO iSWISS: "Unul dintre defectele fintech-ului este depersonalizarea excesivă a serviciilor online. De aceea mi-am dorit ca iSwiss să fie altfel. Înțelegem că ai noștri clienți au nevoie de asistență rapidă și profesională, la orice oră și în orice limbă vorbită. Lor nu le trebuie un robot cu care să discute pe chat, ci asistență umană care să le ofere răspunsuri. Consultanții noștri profesioniști sunt disponibili pentru a se ocupa de nevoile lor."
Tocmai de aceea, omul de afaceri numește iSwiss "o tehnologie financiară umană", ghidată nu doar spre progresul economic. Christopher Aleo a investit 20 de milioane de franci elvețieni ca să ajungă la zero emisii până în 2024. Asta înseamnă că birourile și întreaga infrastructură iSwiss vor fi alimentate cu energie din surse regenerabile sau autoproduse, pentru a lupta cu fenomenul care ne afectează calitatea vieții: poluarea.
Lansat în Orientul Mijlociu, serviciul financiar elvețian iSwiss plănuiește să ajungă și în țara noastră, dar și în Bulgaria și Italia, unde vrea să funcționeze cu filiale locale.