Antena 3 CNN Conținut plătit Ceasuri smartwatch pentru copii. Siguranță, distracție și educație într-un singur dispozitiv

Ceasuri smartwatch pentru copii. Siguranță, distracție și educație într-un singur dispozitiv

Una dintre cele mai importante trăsături ale oricărui ceas smartwatch copii este abilitatea de a urmări locația acestuia. Cel puțin din punctul de vedere al unui părinte.
Una dintre cele mai importante trăsături ale oricărui ceas smartwatch copii este abilitatea de a urmări locația acestuia. FOTO: Freepik.com
de I.D.    |    25 Oct 2024   •   16:08

Te-ai întrebat vreodată de ce alți părinți aleg să cumpere celor mici ai lor ceasuri smartwatch pentru copii? Ai crezut că o fac doar de gura lor, să scape de mofturi și de pretenții? Sau poate pentru ca al lor copil să fie în rând cu colegii sau cu prietenii? Mai gândește-te! Motivele de achiziție ale unui ceas inteligent pentru fată sau băiat au, de fapt, o bază mult mai serioasă.

Mai departe vei descoperi câteva trăsături ale unui smartwatch Wonlex de la toysforkids.ro. De ce reprezintă alegerea perfectă pentru părinții care caută siguranță, dar și un mod convenabil de a rămâne conectați cu copiii lor? Vei afla în curând!

Funcție de localizare

Una dintre cele mai importante trăsături ale oricărui ceas smartwatch copii este abilitatea de a urmări locația acestuia. Cel puțin din punctul de vedere al unui părinte. Un ceas inteligent poți alege de la marca Wonlex și îl poți comanda de pe site-ul toysforkids.ro. Dispozitivul folosește GPS și o tehnologie celulară pentru a-ți oferi informații de localizare în timp real.

Așa vei ști mereu unde se află cel mic. Fie că e la școală, acasă la un prieten sau se joacă pe afară, vei fi liniștit știind exact unde să-l găsești dacă e necesar.

Trăsături de siguranță

Smartwatch-urile de la Wonlex vin echipate cu o serie de trăsături de siguranță pentru a-ți menține copilul protejat în fiecare clipă. Dispozitivele sunt dotate cu un buton SOS pe care cel mic îl poate apăsa în situații de urgență. Micuțul se simte în siguranță, știind că poate apela după ajutor cu un singur buton. Și tu, ca părinte, vei fi liniștit.

Control parental 

O altă funcție binevenită la un ceas inteligent pentru copii este opțiunea de control parental. Dispozitivele permit părinților să seteze o serie de restricții pentru a ști siguri că puștiul nu va accesa conținut neadecvat.

Experiențe interactive

Deși îi vei lua ceasul din magazinul toysforkids.ro pentru a fi mai activ și a se juca pe afară în voie, acest gadget poate fi și educativ. Fata sau băiatul tău va putea juca un joc matematic direct pe smartwatch atunci când așteaptă undeva sau nu este alături de prieteni. Astfel, copilul poate folosi ceasul și pentru a dobândi noi abilități și a se distra de minune.

Dispozitivul vine echipat și cu funcții precum apel video și mesaje text și vocale. Astfel, poate rămâne mereu conectat cu prietenii și familia.

Avantajos ca preț și rezistent în timp

Ce ne mai place la ceasurile inteligente pentru copii de la brandul Wonlex? Faptul că nu trebuie să dai mulți bani pentru a lua ceva bun și rezistent copilului tău. Produsul este desemnat să țină mult și bine. Este o investiție inteligentă din partea părinților care vor să ofere odraslelor experiențe sigure și fun, fără prea mare bătaie de cap.

Ai lua în considerare să faci un asemenea cadou fetei sau băiatului tău? Cert e că achiziția va fi una de tip win-win!

×
Etichete: advertorial
Parteneri
x close