Antena 3 CNN Conținut plătit Când este nevoie să apelezi la un chirurg stomatolog? Află despre Dr. Durbac

Când este nevoie să apelezi la un chirurg stomatolog? Află despre Dr. Durbac

Știai că, printre cele mai cunoscute probleme de sănătate se numără și cele stomatologice? Acestea afectează sănătatea, dar și stima de sine.

cand este nevoie sa apelezi la un chirurg stomatolog afla despre dr durbac
Când este nevoie să apelezi la un chirurg stomatolog? Află despre Dr. Durbac
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2024   •   12:54

În plus, integrarea socială este dificilă, să nu mai vorbim de problemele de masticație sau cele de comunicare. Este clar că nu suportă amânare. Apelarea la o clinică cu experiență este cheia pentru refacerea danturii.

Pentru cei interesați, dr. Durbac din București stă la dispoziția pacienților cu servicii medicale de top. Descoperim împreună această ofertă, în rândurile ce urmează.

De ce să apelezi la un chirurg stomatolog?

În general, persoanele au mari reticențe în a merge la medicul stomatolog, chiar dacă au probleme ce se cer rezolvate. Mulți dintre ei lasă acest lucru pe ultima sută de metri, iar în tot acest timp, dantura se degradează considerabil. În ultimă instanță, soluția este doar un chirurg stomatolog Bucuresti care să facă anumite operațiuni, cum ar fi, de exemplu, extracția dentară.

Orice medic stomatolog trebuie să fie capabil să facă acest lucru, dacă situația o impune. De la extracția simplă a unei măsele sau la ceva mai complicat, toate aceste operații se fac la Dr. Durbac - cu site-ul oficial drdurbac.ro. Tot aici se mai pot face o serie de intervenții chirurgicale mai complicate, așa cum ar fi ridicarea membranei sinusale. Aceasta se face în scopul realizării unui implant dentar pe zona laterală a măselelor.

Alte servicii stomatologice care se pot rezolva la Dr. Durbac

Chiar și în situații în care nu s-a ajuns la timp la medicul stomatolog, tot se pot face diverse intervenții pentru recuperarea danturii. De exemplu, dacă situația o cere, se pot face extracții ale dinților care nu mai pot fi tratați și înlocuirea lor cu implanturi. La fel se poate proceda și cu măselele, inclusiv cele de minte. Acolo unde nu există suficientă cantitate de os această problemă se poate rezolva printr-o operație numită sinus lift. Practic, se face o adiție de os pentru ca viitorul implant să poată fi implementat.

Serviciile de implantologie se referă la implanturile dentare realizate în general din titan. Acestea sunt trainice, estetice, pot fi realizate de la 18 ani în plus, fără limită de vârstă și refac în întregime dantura. Aceasta va arăta perfect natural și nimeni nu va ști că este vorba de un implant.

Estetica dentară care dezvăluie zâmbetul perfect

Dacă problemele la dantură nu sunt de natură gravă, la Dr. Durbac se rezolvă și alte chestiuni ce țin de estetica dentară. Aici sunt incluse și tratarea cariilor și aparatele dentare. dar și fațetele dentare. Acestea se aplică pe dinții pacientului. dacă acesta nu este mulțumit de culoare sau din alte considerente, de exemplu carii sau dinți lipsă. Aplicarea se face nenvaziv, cu sau fără șlefuirea minimă a dintelui și apoi se aplică fațete dentare ceramice. La final, se dezvăluie în cele din urmă un zâmbet minunat.

Pentru mai multe detalii legate de servicii sau prețuri, accesați pagina oficială drdurbac.ro.

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close