Antena 3 CNN Conținut plătit "Avatarul bărbatului ideal", eveniment în premieră în România. Elena Cucicovschi organizează un seminar dedicat reuşitei în cuplu

"Avatarul bărbatului ideal", eveniment în premieră în România. Elena Cucicovschi organizează un seminar dedicat reuşitei în cuplu

Ştiaţi că 90 la sută dintre femei nu ştiu ce partener li se potriveşte, pentru că, pur şi simplu, nu s-au educat în direcţia identificării bărbatului ideal pentru ele?

avatarul barbatului ideal eveniment in premiera in romania elena cucicovschi organizeaza un seminar
"Avatarul bărbatului ideal", eveniment în premieră în România. Elena Cucicovschi organizează un seminar dedicat reuşitei în cuplu
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2022   •   14:15

Este şi motivul pentru care omenirea se confruntă cu cea mai ridicată rată a divorţurilor de până acum. În acest context, cel mai experimentat consilier pe teme de feminitate din România, Elena Cucicovschi, organizează un eveniment exclusiv. "Avatarul bărbatului ideal" este seminarul care le va învăţa pe reprezentantele sexului frumos secretele relaţiilor sănătoase şi de durată.

ELENA CUCICOVSCHI: „ABILITATEA DE A RELAŢIONA CU SEXUL OPUS ÎNSEAMNĂ FEMINITATE

24 noiembrie 2022 este dată la care creatoarea celui mai complex program de life-management feminin, „Arta de a fi femeie” îşi propune să răspundă la toate întrebările femeilor care au dificultăţi în cuplu prin cel mai amplu seminar dedicat sută la sută relaţionării.

ELENA CUCICOVSCHI, CREATOARE ARTA DE A FI FEMEIE: Problema secolului este lipsa de a şti cum să relaţionăm. Ultimii doi ani nu au făcut altceva decât să scoată la lumină această lacună. Vă propun o întâlnire educativă, prin care puteţi afla ce bărbat vi se potriveşte şi cum să îl identificaţi. Înţeleg că este la modă noţiunea de relaţie toxică şi abuz emoţional, dar ţine de datoria femeilor să se educe în aşa fel încât nici să nu observe astfel de bărbaţi. Imaginaţi-vă cum ar fi dacă femeia ar şti de la bun început care este bărbatul ideal pentru ea. Cu siguranţă, ar exista mai puţine femei epuizate, dezamăgite şi nefericite.”

Seminarul, care va pune la dispoziţia celor interesate informaţii cunoscute doar în cercuri restrânse, se adresează femeilor care doresc să înceapă o relaţie şi au dificultăţi în acest sens, celor care vor să îşi refacă viaţa după un mariaj eşuat, dar şi celor care se află deja într-o relaţie şi vor să o ducă spre valori comune. Evenimentul va avea şi un invitat special: Ilinca Vandici. Vedeta TV le va povesti participantelor despre echilibrul între carieră şi familie.

ELENA CUCICOVSCHI, CREATOARE ARTA DE A FI FEMEIE: „Va fi un eveniment elitist, pentru femeile care vor să fie fericite! Participantele vor afla cele patru motive din cauza cărora mereu aleg ceea ce nu trebuie, ce bărbat li se potriveşte pe termen lung, cum să identifice intenţiile partenerului şi vor înţelege, în sfârşit, cât de mult contează energia feminină în toată această ecuaţie. Nu trebuie să uităm că abilitatea de a relaţiona cu sexul opus înseamnă feminitate, iar dacă nu ştim ce vrem, vom primi ceea ce nu vrem!”

CU CE ÎNCEPE O RELAŢIE PERFECTĂ? CU PARTENERI COMPATIBILI!

Psiholog, trainer de feminitate şi instructor certificat în practici feminine de amplificare a senzualităţii, Elena Cucicovschi a conceput evenimentul pornind şi de la situaţia actuală îngrijorătoare: 70% dintre femei nu ar mai alege acelaşi partener, peste ani, potrivit studiilor. Dacă situaţia s-ar schimba, şi rata divorţurilor ar scădea.

ELENA CUCICOVSCHI, CREATOARE ARTA DE A FI FEMEIE: „Unicul motiv penru care doi oameni sunt împreună ar trebui să fie dragoste. Relaţia nu trebuie văzută ca un proiect social. Ea este doar pentru tine şi se poate construi doar atunci când te cunoşti cu adevărat, când ştii ce vrei, când ştii ce cauţi. Societatea de astăzi încearcă să ne spună că bărbatul potrivit pentru noi este bărbatul de succes. Totul depinde însă de valorile femeii respective. Unora dintre femei li se potriveşte acest tipar, altora nu, pentru că suntem diferite şi este perfect în regulă să fim astfel.”

Elena Cucicovschi consideră că lipsa cunoaşterii informaţiilor din această sferă le împinge pe femei să se implice în relaţii care doar le consumă preţiosul timp. Totodată, şi prioritizarea anumitor aspecte din viaţa lor le duce, deseori, pe o pistă greşită.

ELENA CUCICOVSCHI, CREATOARE ARTA DE A FI FEMEIE: Lumea modernă nu mai face diferenţa între bărbaţi şi femei. Reprezentantele sexului frumos au început să aibă tot mai multe responsabilităţi. Au carieră, au bani, dar nu au soţ şi copii. Femeia vrea să fie deşteaptă şi să aibă mereu dreptate, în loc să îşi îngăduie să fie fericită, pentru că nu îşi mai face timpul necesar pentru asta. Haideţi să nu uităm că statutul cu care am venit pe lume este o virtute.”

ELENA CUCICOVSCHI, AUTOAREA CELOR MAI APRECIATE PROGRAME TRANSFORMAŢIONALE PENTRU FEMEI

De-a lungul timpului, Elena Cucicovschi a conceput mai multe programe dedicate exclusiv femeilor, pe care le-a integrat în studioul ei, „Arta de a fi femeie”, un concept unic prin varietatea temelor şi prin structura personalizată a cursurilor. Special pentru cele care vor să afle ce înseamnă adevărata feminitate, Elena Cucicovschi a creat workshop-uri, webinarii şi tabere în ţară, dar şi în străinătate. Luxury Retreat-urile de feminitate pe care le organizează peste hotare de opt ani încoace sunt permanent sold out.

„Arta de a fi femeie” se bucură de un succes uriaş şi printre persoanele publice, motiv pentru care Elena Cucicovschi a fost numită recent „Trainerul vedetelor”. În prezent, www.artadeafifemeie.ro este şi cea mai mare platformă online de dezvoltare personală pentru sexul frumos. 20.000 de cursante urmează în clipa de faţă programele virtuale marca Elena Cucicovschi.

ÎNSCRIERILE LA SEMINARUL „AVATARUL BĂRBATULUI IDEAL” SE FAC APĂSÂND AICI!

Unul dintre partenerii evenimentului este MARA MURA, magazinul de prăjituri care este acolo unde se află și clientul, oferindu-i un loc liniștit în care să savureze prăjitura preferată la o cafea aromată ori boost-ul de bun și de energie în mijlocul sesiunii de cumpărături!

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close