Antena 3 CNN Conținut plătit Aici găsești unt bio, bunătăți fără gluten, dar și alte răsfățuri culinare la biocorner.ro

Aici găsești unt bio, bunătăți fără gluten, dar și alte răsfățuri culinare la biocorner.ro

Deși majoritatea dintre noi poate să se răsfețe cu orice fel de mâncăruri sunt și persoane care țin diverse regimuri și consumă alimente fără gluten. Mai este, desigur, și perioada posturilor de peste an, când se impune un meniu fără carne sau lactate.

aici gasesti unt bio bunatati fara gluten dar si alte rasfaturi culinare la biocorner ro
Aici găsești unt bio, bunătăți fără gluten, dar și alte răsfățuri culinare la biocorner.ro
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2024   •   12:58

Preocuparea pentru alimentația bio este dată nu doar de dorința de a arăta bine, ci ține și de sănătate sau de nivelul crescut de trai. În acest context, alimentele bio nu sunt un moft, ci o necesitate binevenită.

Un magazin online pentru toate gusturile

Magazinele cu profil alimentar au oferte diversificate, în funcție și de sezon. Dar ideal ar fi să găsim în ele și produse bio, cu sau fără gluten sau lactoză. Din categoria produselor fără lactoză menționăm că aici gasesti unt bio. Acesta își păstrează toate calitățile nutritive, fără a-și pierde nici gustul cu care toată lumea este obișnuită.

Mai multe sortimente stau la dispoziția cumpărătorilor. Se pot achiziționa de aici unt bio cu conținut minim de sare, unt bio clarificat sau unt bio cu iaurt. Untul are și proporții diferite de grăsime, ideal pentru cei care țin dietă.

Tot la magazinul online Biocorner se mai găsește pe lângă untul clasic și unt ghee bio. Având în vedere că nici acesta nu conține lactoză, este o modalitate minunată de a-l testa alături de alte produse de la BioCorner. Smântână, iaurt, lactate toate acestea se găsesc în cadrul aceluiași magazin.

Produse semipreparate, pentru persoanele active

Persoanele care sunt mereu pe fugă, dar vor totuși un meniu sănătos, pot opta din ofertele magazinului pentru semipreparate. Acestea se pot încălzi fie la microunde, fie la cuptorul tradițional. O pizza cu ton sau chiftele de legume pot fi două opțiuni foarte sănătoase pentru masa de prânz. De asemenea, cartofii dulci pai prăjiți cu chia sunt un deliciu, în special dacă aceștia sunt serviți cu un șnițel de pui.

Găluștele cu caise sau ștrudelul dulce de mere fără stafide, ambele bio, pot fi servite ca și desert sănătos. Acestea sunt fără lactoză sau gluten, deci vor fi pe placul multora dintre noi.

Fructele bio de tipul zmeură, căpșuni sau clementine pot fi savurate și între mese pentru un gust de dulce și energie sporită. Iar înghețata fără lactoză sau ou cu diverse arome va completa pofta de dulce în orice anotimp.

Produse de băcănie, un sortiment variat

La magazinul online BioCorner ofertele sunt foarte diversificate, de aici putându-se pune în coș o multitudine de produse. Băcănia este printre cele mai solicitate, cu sortimente de conserve, compoturi, produse de origine vegetală, paste, condimente, făină sau orez. Nu pot lipsi sortimentele de cafea, ceai sau ciocolată caldă, de asemenea berea artizanală sau apa tonică. Bomboane și ciocolată dar și mierea bio se numără printre cele mai des comandate deserturi.

Panificația este reprezentată de pâine bio fără gluten, din chifle cu grâu sau ovăz. Tot aici se găsesc checuri bio cu fructe sau foietaje pentru plăcinte.

Detalii dar și comenzi avantajoase se pot face doar pe pagina oficială biocorner.ro.

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close