Antena 3 CNN Conferinţe Secretele unei vieți lungi și sănătoase. Care sunt elementele de care să ținem cont pentru a ne feri de cele mai grave boli

Secretele unei vieți lungi și sănătoase. Care sunt elementele de care să ținem cont pentru a ne feri de cele mai grave boli

Secretele unei vieți lungi și sănătoase. Care sunt elementele de care să ținem cont pentru a ne feri de cele mai grave boli
Specialiştii de top prezenţi în prima zi la Longevity Expo Forum Fest ne-au dezvăluit secretele unei vieți lungi și sănătoase. Foto: Getty Images
de I.C.    |    23 Oct 2024   •   12:12

Specialiştii de top prezenţi în prima zi la Longevity Expo Forum Fest ne-au dezvăluit secretele unei vieți lungi și sănătoase. Starea de bine, un echilibru între corp, minte și suflet ne pot feri de cele mai grave boli. Experții ne-au avertizat că pe lângă un stil de viaţă sănătos, extrem de importantă este şi asigurarea privată de sănătate care ne poate oferi la timp serviciile medicale de care avem nevoie. Evenimentul internațional dedicat promovării sănătății și longevitații este organizat de revista Longevity și Antena 3 CNN.

Pentru a avea o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă este important să ajungem la un echilibru interior.

Prof. univ.dr. Gabriel Prada, Geriatrie și Gerontologie: Este foarte important să avem o viață cât de cât ordonată și de asemenea este important să evităm o serie de elemente care pot să reprezinte stres pentru noi. Sănătatea este o stare de bine biologică, psihologică și socială. Nu trebuie să separăm cele trei elemente, nu neapărat să dispunem de averi cu totul deosebite și să ne simțim integrați într-o colectivitate.

Un element cheie pentru o viață de calitate este alimentația sănătoasă.

Raluca Prodan, Asociația de Geneticǎ şi Medicinǎ Personalizatǎ: Există acest test de nutrigenetică, care într-adevăr ne dă o direcție în ceea ce privește alimentația care ne este potrivită, pentru că, după cum știm, nu suntem toți la fel și trebuie să știm ce ne face bine, ce ne ajută organismul să funcționeze corespunzător pentru a putea să ne ferim de bolile care sunt inerente până la un punct și apar datorită înaintării în viață.

Indiferent de varstă asigurarea privată de sanatate ne poate oferi accesul la cele mai bune servicii medicale fără costuri suplimentare.

Cristina Netea, director de dezvoltare produse: O asigurare privată de sănătate este soluția perfectă deoarece oferă acces la spitale și clinici private, acces care de multe ori nu este atât de facil. Asigurarea de sănătate oferă până la 100.000 lei pe an pentru spitalizare, intervenții chirurgicale în spitale private și se ocupă inclusiv de decontarea direct a cheltuielilor. Astfel, clienții nu trebuie să scoată niciun ban din buzunar.

Longevity Expo Forum Fest continuă şi astăzi la  clubul Kong din Herăstrău. Evenimentul internațional dedicat promovării sănătății și longevitații, organizat de revista Longevity și Antena 3, vă aşteaptă cu intrarea liberă.  Lideri de opinie, experți și pasionați din domeniul biotehnologiei, nutriției, fitness-ului și sănătății integrative vor fi față în față cu publicul, vor susține mini-conferințe și vor răspunde la toate întrebările legate de cele mai eficiente metode de a ne prelungi și îmbunătăți viața și cele mai revoluționare suplimente și terapii pe care le avem la îndemână. Nu rataţi aşadar Longevity Expo Forum Fest pentru a afla cum să trăiţi, mult şi bine.

 

×
Parteneri
x close