Antena 3 CNN Conferinţe Conferinţele RO 3.0 Viitorul începe astăzi | Conferinţa RO 3.0 - Viziunea Viitorului, powered by Antena 3 CNN & Vodafone România

Viitorul începe astăzi | Conferinţa RO 3.0 - Viziunea Viitorului, powered by Antena 3 CNN & Vodafone România

Redacția Antena 3 CNN
3 minute de citit Publicat la 06:00 27 Noi 2023 Modificat la 11:18 27 Noi 2023
New Project
Viitorul începe astăzi | Conferinţa RO 3.0 - Viziunea Viitorului, powered by Antena 3 CNN & Vodafone România Sursa foto: Antena 3 CNN

Conferința Națională de lansare a proiectului RO 3.0 - Viziunea Viitorului, powered by Antena 3 CNN & Vodafone Romaniaare loc astăzi, ora 09:30, ONE TOWER, Sala SCENARIO, Calea Floreasca nr. 165, Etaj 17, Bucuresti.

Conferinta este transmisă live pe site-urile antena3.ro, jurnalul.ro si pe paginile de Facebook ale Antena 3 CNN și Jurnalul, iar tronsoane ale dezbaterii vor fi preluate live pe postul TV Antena 3 CNN.

Vă invităm să faceți un SALT ÎN VIITOR, împreună vom deschide prima sesiune a seriei de dezbateri care vor defini România următorilor 7 ani.

Pe parcursul intregii zile vom avea alături de noi lideri de opinie, oameni din diverse medii profesionale și inovatori care doresc să schimbe fata României. Participanții ne vor spune cum arată compania/organizația pe care o reprezintă peste 7 ani, unde va fi domeniul lui și unde va fi România în 2030.

Bun venit in anul 2030!

Programul conferinţei RO 3.0 - Viziunea Viitorului

- 9:30-12:30 | Prima sesiune: "UN PROECT ȘI O PROIECȚIE".

- 14:00-17:30 | A doua sesiune: "PROIECTELE VIITORULUI".

Speakeri şi invitaţi la conferinţa RO 3.0 - Viziunea Viitorului

- Ion-Marcel Ciolacu, Prim-ministrul României;

- Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania;

- Sebastian Burduja, Ministrul Energiei;

- Bogdan-Gruia Ivan, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării;

- Dumitru Valer Hancaș, Director Comunicare şi Corporate Affairs Kaufland România;

- Florin Andronescu, Director Dezvoltare şi co-fondator SANADOR;

- Dragoş Bucurenci, Director External Affairs Philip Morris România;

- Cosmin Ghiţă, Director General S.N. Nuclearelectrica SA;

- Cristian Erbașu, Director General Constructii Erbașu;

- Mihnea Costoiu, Rector Universitatea Politehnica București;

- Prof. Univ. Dr. Corina  Adriana Dumitrescu, Președinte Universiatea Creștină "Dimitrie Cantemir";

- Karoly Borbely, Președinte Hidroelectrica;

- Ion Sterian, Director General SNTGN Transgaz SA;

- Dr. Ing. Adrian Victor Vevera, Director General ICI București;

- Adina Vălean, Comisar European pentru Transporturi;

- Ciprian Zamfirescu, Head of Innovation and Business Development Vodafone România;

- Dr. Bogdan Marțian, Director Medical Spitalul Clinic SANADOR, medic primar Chirurgie Generală;

- Prof. Univ. Dr. Cosmin Alin Popescu, Rector Universitatea Ştiinţele Vieţii Regele Mihai I din Timișoara;

- Cristina Sindile, CEO BT Mic;

- Ciprian Iacob, Web3 @ ICI D|Services;

- Prof. Dr. Ing. Bogdan Ionescu, AI Multimedia Lab, UNST Politehnica Bucuresti.

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania, previziuni privind dezvoltarea țării noastre până în 2030: "Sunt importante trei lucruri"

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania, a vorbit la Conferinţa Naţională de lansare a proiectului RO 3.0 Viziunea Viitorului, organizată de Antena 3 CNN, despre principalele direcții de dezvoltare care ar ajuta țara noastră.

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România, a vorbit despre principalele trei direcții de dezvoltare care ar ajuta țara noastră.

"Sunt foarte optimist cu privire la potențialul României până în 2030. Eu sper să devină o societate cu adevărat digitală și să poată influență importul de tehnologie. 

România exportă tehnologie și este o ocazie unică și sper să ne convingem valorile să revină în România pentru a avea un impact favorabil asupra țării noastre.

Sunt importante trei lucruri: 

1. Educația. Eu aș adauga educația digitală. Tehnologia digitală să unească școlile, liceele și universitățile.

2. Infrastructura digitală. Cercetările din întreagă lume arată că este importantă securizarea conectivității prin sistemele 5 G

3. Cultura și valorile cetățenilor. Legătura foarte puternică a românilor cu țara lor. Românii doresc să revină în țara lor, pentru vacanță, doresc să petreacă timp cu familiile. Cu cât se dezvoltă mai mult digital România, cu atât va crea oportunități mai bune de muncă și tendințele de exod se vor inversa.", a subliniat Achilleas Kanaris.

Dumitru Valer Hancaș, Kaufland România: "Misiunea este să urcăm procentul de colaborare cu producătorii locali"

Dumitru Valer Hancaș, director de comunicare Kaufland România, a vorbit, la Conferinţa RO 3.0 - Viziunea Viitorului, powered by Antena 3 CNN & Vodafone România, despre cum va arăta compania în următorii șapte ani.

În următorii șapte ani, planul Kaufland România este acela de a continua să colaboreze activ cu producătorii locali, în vederea aprovizionării magazinelor cu produse românești, afirmă Dumitru Valer Hancaș, director comunicare şi corporate Affairs Kaufland România.

"Misiunea Kaufland România va rămâne aceeași, iar ea se numește "Cu România pentru România", pentru că vom încerca să urcăm procentul de colaborare cu producătorii locali, care, în momentul de față este stabilit undeva la 85%.

Probabil că vom dezvolta foarte multe parteneriate pe plan local, astfel încât componentele lanțului comercial să devină mult mai numeroase privind punerea la dispoziția consumatorului a unui sortiment românesc, bazat pe dezvoltarea relaționării dintre aceste componente.

Cred că industria din care fac parte va deveni o ancoră importantă în ceea ce va însemna impactul socio-economic pe care industria de retail îl are și îl va avea în societate și în viața de zi cu zi.

De asemenea, cred că România va deveni independentă în ceea ce privește reziliența alimentară, astfel încât nu doar că vom reuși să consumăm și să alimentăm rafturile hipermarketurilor cu produse românești, dar mai mult decât atât, cred că suntem capabili să ducem balanța comercială într-o zonă pozitivă pentru România.

Și mă refer la posibilitatea de a exporta bunurile românești în UE și, de ce nu, poate în țările membre OCDE", a spus Dumitru Valer Hancaș.

×
x close