Antena 3 CNN Campanii Salvaţi pădurile virgine O lună de campanie şi aproape 100.000 de semnături: Pădurile Virgine, la un pas de salvare ?

O lună de campanie şi aproape 100.000 de semnături: Pădurile Virgine, la un pas de salvare ?

O lună de campanie şi aproape 100.000 de semnături: Pădurile Virgine, la un pas de salvare ?
Foto: nature-wallpapers-hq.blogspot.com
24 Noi 2011   •   15:02

Campania "Salvaţi pădurile virgine!" împlineşte azi o lună de când a fost lansată în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. În tot acest timp, au fost strânse zeci de mii semnături. Însă nu este suficient. Campania promovată de Antena 3 mai are nevoie de cel puţin 5.000 de semnături. Ministrul Laszlo Borbely a promis că, dacă se vor strânge 100.000 de semnături,  ultimele păduri virgine din România vor fi puse sub protecţia legii.

Campania "Salvaţi pădurile virgine!" a împlinit o lună de la lansare, timp în care a adunat zeci de mii de susţinători. Oamenii au înţeles cât de importantă este protejarea copacilor.

În 30 de zile, World Wide Fund for Nature şi Antena 3 au reuşit să strângă 95.000 de semnături.  Ambasadorii campaniei au stat de vorbă cu sute de români despre cum pot fi salvate pădurile României. Programul va constitui o prioritate pentru ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, dacă se vor strânge 100.000 de susţinători. Proiectul mai are nevoie de cel puţin 5.000 de semnături.

În România se află peste jumătate din pădurile virgine ale Europei. Iar mai puţin de 20 de procente din aceste păduri sunt protejate prin lege. Campania "Salvaţi pădurile virgine!" e prezentă şi pe Facebook, iar susţinătorii care adună cele mai multe semnături de la prieteni au şansa să câştige o excursie într-una din pădurile virgine ale României.

Antena 3 este partener media al campaniei "Salvaţi pădurile virgine" şi îi invită pe toţi cei care doresc să se implice să semneze pe site-ul www.padurivirgine.ro petiţia ce poate determina schimbarea legislaţiei.

Campania Salvaţi Pădurile Virgine este susţinută şi de Prinţul Charles al Marii Britanii.

 


×
Subiecte în articol: campanie Antena 3 semnaturi
Citește mai multe din Salvaţi pădurile virgine
» Vezi toate știrile din Salvaţi pădurile virgine
Cele mai noi știri
Parteneri
x close