Cu această ocazie, Ovidiu Barbier a vorbit şi despre cum s-a născut conceptul Dinner în the sky, care funcţionează în prezent în 43 de ţări din Europa, Asia şi SUA.
"Conceptul s-a născut acum şapte ani, în Belgia, din ideea unor tineri antreprenori de restaurante din Bruxelles care, constatând că pe piaţă nu au cum să îşi promoveze afacerile de început, au trebuit să găsească o soluţie cu care să iasă şi să fie în centrul atenţiei", a declarat Ovidiu Barbier, la Antena 3.
În România, conceptul Dinner in the sky a fost introdus în urmă cu doi ani.
În 27 mai 2013 Antena 3 şi fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.
Steagul este desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.