Antena 3 CNN Campanii 1 an austeritate Austeritate selectivă: Veniturile lui Marko Bela au crescut în ultimul an

Austeritate selectivă: Veniturile lui Marko Bela au crescut în ultimul an

Austeritate selectivă: Veniturile lui Marko Bela au crescut în ultimul an
Foto: Intact Images
05 Mai 2011   •   13:59

Unii senatori nu au dus-o chiar rău anul trecut. Conturile au crescut încetişor, dar sigur. Exemple în acest sens sunt democrat-liberalii Mircea Andrei şi Radu F. Alexandru, dar şi UDMR-istul Marko Bela.

2010 a fost norocos pentru vicepremierul Marko Bela, care şi-a sporit frumuşel veniturile. Conturile sale s-au rotunjit cu peste 60 de mii de lei (60.184) şi aproape 250 de mii de forinţi (248.436 forinţi). Tot pe numele lui, în declaraţia de avere a mai apărut un cont de 26.045 de dolari. Vicepremierul Marko este şi foarte generos, aşa că anul trecut a donat un apartament unei persoane fizice, proprietatea fiind estimată la peste 41 de mii de lei (41.100 RON).

2010 n-a fost un an tocmai rău nici pentru colegul său de Senat, Radu F. Alexandru. Conturile lui s-au mărit cu peste 65 de mii de lei (66.314 RON). El mai deţine o casă de vacanţă la Poiana Ţapului, o alta în Năvodari şi un apartament în Bucureşti.

Un norocos al anului trecut se poate considera şi senatorul PDL Mircea Andrei. El a achiziţionat, într-un an de criză severă pentru România, teren agricol, teren intravilan, mai multe apartamente şi o casă. Mircea Andrei a dat împrumuturi de sute de mii de euro şi a cumpărat acţiuni şi alte titluri de valoare de peste 1,5 milioane de EURO. Mircea Andrei a cumpărat aproape 4000 de metri pătraţi intravilan într-o localitate din judeţul Olt, un petec de pământ în Piteşti şi peste 50 de mp în Capitală. La toate acestea se adaugă peste 72 de mii de metri pătraţi (72.583 de mp) teren agricol în judeţul Olt. Senatorul PDL şi-a mai cumpărat o casă şi trei apartamente în Bucureşti, plus un altul în Piteşti.

 


Aşteptăm comentariile voastre pe adresa de e-mail [email protected].

Vezi mai multe materiale despre măsurile de austeritate pe secţiunea specială a site-ului Antena3.ro.

Vezi programul ediţiilor speciale Antena 3

×
Subiecte în articol: Marko Bela
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close