Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Se dau ultimele bilete la Cupa Mondială

Se dau ultimele bilete la Cupa Mondială

Se cunosc 27 de echipe naționale din cele 32 care vor participa la Cupa Mondială din luna decembrie, din Qatar. În zona CONCACAF, în această noapte, se vor mai stabili alte două calificate, plus formația care va merge la baraj.

Se dau ultimele bilete la Cupa Mondială
Se dau ultimele bilete la Cupa Mondială
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   22:00

COSTA RICA-SUA (joi, ora 4:05)

Canada este singura echipă calificată, înaintea ultimei etape din zona CONCACAF (America de Nord, Centrală și zona Caraibelor). Canadienii au 28 de puncte. Urmează în clasament SUA și Mexic cu câte 25 de puncte, Costa Rica cu 22. Panama, El Salvador, Jamaica și Honduras nu mai au nicio șansă la calificare.

Pentru două bilete directe la Cupa Mondială din Qatar se bat trei echipe: SUA, Mexic și Costa Rica. Cea care va rămâne pe dinafară va merge la baraj, cu finalista din zona Oceania (Insulele Solomon sau Noua Zeelandă).

Meciul cu cea mai mare miză

Mexicul are nevoie de un singur punct în disputa de pe teren propriu cu El Salvador (joi dimineață la 4:05). Greu de crezut că nu-l vor obține. Pentru al doilea loc, se bat în meci direct, Costa Rica și SUA. Costaricanii, care au bifat patru din ultimele cinci Cupe Mondiale, lipsind doar în 2010, au nevoie de o victorie. Și nu una obișnuită, ci la multe goluri diferență. SUA a învins în meciul direct cu 2-1, în tur.

Americanii vizează și ei a 10-a participare la Cupa Mondială. În duelurile directe cu Costa Rica au câștigat ultimele patru întâlniri, dar Los Ticos nu au pierdut niciodată o calificare la Cupa Mondială în fața yankeilor pe teren propriu, având un golaveraj zdrobitor: 22-7.

SUA ar trebui să piardă la șase sau mai multe goluri diferență pentru ca să piardă calificarea directă la golaveraj. Americanii au mai pierdut o calificare în ultima etapă, acum patru ani. Aveau nevoie de un punct cu Trinidad Tobago, dar au cedat 1-2!

Meciurile din ultima etapă: Costa Rica-SUA, Jamaica-Honduras, Mexic-El Salvador și Panama-Canada. Toate încep la ora 4:05, joi dimineață.

FORMAȚII PROBABILE

Costa Rica

Navas - Chacon, Calvo, Vargas, Matarrita, Fuller - Martinez, Tejeda, Borges, Contreras - Campbell

SUA

Horvath - Bello, Zimmerman, Palmer-Brown, Cannon - Musah, Adams, Busio - Pefok, Weah, Arriola

PREDICȚII EMISIUNE BEST BET MIRCEA BADEA

ASM ORAN-RC KOUBA (joi, ora 16:00)

”Ăla-i pe 3, ăla-i pe 12. Ce să zicem la faza asta? Că bate ăla de pe locul 3! Meciuri directe praf. Bat ăia din deplasare. Sunt sau nu sunt în formă?”

PRONOSTIC: 2 (2.80 MOZZARTBET)

REAL UNION MAGDALENA- REAL SAN ANDRES (miercuri, ora 23:00)

”Meciurile de cupă sunt complicate, în general. Îți dai seama, Cupă în Columbia... Se dau multe goluri. Adică peste 2,5. Posibil. Aș pune bani pe așa ceva? Nu! Uneori, dacă nu ai pe ce pune, e bine să nu pui doar ca să punem. Punem când avem pe ce să punem!”

PRONOSTIC: 3+ (2.05 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Armata lui Kim Jong Un a fost la un pas să îşi distrugă capitala
x close