Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea "Tunarii" la vânătoare de puncte pe Villa Park. Arsenal a pierdut ultimele două deplasări: 0-1

"Tunarii" la vânătoare de puncte pe Villa Park. Arsenal a pierdut ultimele două deplasări: 0-1

Arsenal e în lupta pentru locul 4 în Premier League și vine după o perioadă foarte bună. În schimb Villa poate să ia vacanță, nemaiavând pentru ce lupta.

"Tunarii" la vânătoare de puncte pe Villa Park. Arsenal a pierdut ultimele două deplasări: 0-1
"Tunarii" la vânătoare de puncte pe Villa Park. Arsenal a pierdut ultimele două deplasări: 0-1
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mar 2022   •   10:00

ASTON VILLA-ARSENAL (sâmbătă, 14:30)

Liverpool a pus capăt, etapa trecută, seriei de cinci victorii consecutive ale ”tunarilor”, 2-0 chiar pe ”Emirates”. Arsenal rămâne însă în pole-position pentru a prinde locul 4, ultimul de Liga Campionilor.

Aston Villa e o echipă fără griji și joacă fără prea multă tensiune. Villa nu a luat încă vacanță și vrea să-și îmbunătățească cel mai bun rezultat în Premier League, din ultimii ani, locul 9 obținut în sezonul 2010/2011. Ca să fie sigură de victorie, Aston Villa trebuie să nu primească gol. Nu au câștigat niciunul din ultimele 8 jocuri, atunci când adversarii au marcat cel puțin o dată: două egaluri, 6 înfrângeri!

Arsenal speră să revină la tradiția meciurilor pe ”Villa Park”, acolo unde a înregistrat al doilea cel mai mare număr de victorii, în deplasare, din Premier League: 12. Sub conducerea lui Mikel Arteta, vizitele pe Villa Park nu au fost la fel de fructoase, pierzând ultimele două dispute cu 0-1.

Aston Villa se simte la meciurile de la prânz, în Anglia, ca peștele în apă. A câștigat ultimele patru întâniri de sâmbătă, la această oră. Arsenal, în schimb, e nemulțumită pentru că nu va avea prea mult timp de recuperare după călătoria de la Londra.

Philippe Coutinho a contribuit la șase din ultimele goluri ale lui Aston Villa și a marcat în Premier League de patru ori îmăpotriva lui Arsenal. Doar cu Southampton (5 reușite) a avut mai multe realizări.

Fundașul stânga Lucas Digne, dar și Douglaz Luiz și Calum Chambers nu vor fi pe teren sâmbătă. Arsenal nu are probleme de lot, Mikel Arteta având doar nevoie de inspirație pentru a găsi 11-le ideal.

FORMAȚII PROBABILE

Aston Villa
Martinez - Cash, Konsa, Mings, Young - McGinn, Sanson, Ramsey – Coutinho - Ings, Watkins

Arsenal
Ramsdale - Cedric, White, Gabriel, Tierney - Xhaka, Partey - Saka, Odegaard, Smith Rowe - Lacazette

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

”Niște echipe absolut capricioase. Statistica are o noimă când ai o bază mare numerică. Astea sunt echipe capricioase. Pot să joace bine sau exagerat de prost. E adevărat că meciurile în care joacă prost sunt mai numeroase decât alea în care joacă bine. Aston Villa ba dă multe goluri, ba nu dă niciun gol. Hai să zicem că la meciul ăsta s-ar da goluri. Peste 2.5!

PRONOSTIC: 3+ (1.85 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Armata lui Kim Jong Un a fost la un pas să îşi distrugă capitala
x close