Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Aston Villa tremură când vine Tottenham

Aston Villa tremură când vine Tottenham

Pe Villa Park, ”Spurs” a câștigat ultimele șapte meciuri consecutive, marcând cel puțin de două ori în fiecare întâlnire. Aston Villa are 40 de meciuri consecutive fără 0-0.

aston villa tremura vine tottenham
Aston Villa tremură când vine Tottenham Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2022   •   10:00

ASTON VILLA-TOTTENHAM (sâmbătă, ora 19:30)

Aston Villa a suferit trei înfrângeri consecutive în Premier League, la un singur gol, ultima în fața rivalilor de la Wolves (1-2). Echipa lui Steven Gerard a ajuns mai aproape de zona retrogradării decât de locurile europene. Obiectivul cel mai realist al echipei, pentru restul sezonului, este să termine în Top 10. Ar fi un rezultat extraordinar, în condițiile în care nu a mai terminat în primele zece în ultimele opt sezoane.

Spurs vine pe picior mare pe Villa Park. Este unul dintre cele trei cluburi care au adunat cel puțin 15 puncte în ultimele șase meciuri din Premier League: 5 victorii, o înfrângere. În plus, a marcat de 21 de ori, mai mult decât orice altă formație în această perioadă.

Antrenorul Antonio Conte a admis, în sfârșit, după ultimul meci cu Newcastle, 5-1, că echipa este în cursa pentru un loc în Liga Campionilor.

Pe Villa Park, ”Spurs” ar putea să se considere ”acasă”. A câștigat ultimele șapte meciuri consecutive, marcând cel puțin de două ori în fiecare întâlnire. În plus, a condus la pauză în cinci dintre cele șapte dispute.

Demn de remarcat pentru pariori e faptul că Aston Villa are 40 de meciuri consecutive fără 0-0.

Aston Villa

Martinez - Cash, Konsa, Mings, Digne - McGinn, Luiz, Ramsey - Coutinho - Ings, Watkins

Tottenham Hotspur

Lloris - Romero, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Doherty - Kulusevski, Kane, Son

PREDICȚIE MIRCEA BADEA
”Aici, de asemenea, parcă ar fi un ambele echipe marchează. Pare genul de meci unde s-ar putea da multe goluri. V-am zis, Tottenham, ca și Aston Villa, sunt absolut inconstante. Ba joacă bine, ba joacă prost, ba joacă foarte bine, ba joacă foarte prost. Dacă ar fi să ne băgăm în seama cu subiectul, ambele echipe marchează”

PRONOSTIC: GG (1.63 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Cele mai noi știri
Parteneri
x close